keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

AuringonkukkiaHip hei, se olisi jo keskiviikko! 

Alkuviikon työt olisi tehty, ja tänään on yhden vapaan aika. Tästä päivästä otetaankin kaikki ilo irti, koska saadaan vapailla nyt ( kuitenkin ) yhdessä tämä päivä. 
Kaipailin hurjasti vielä Pioni kimppua viime viikonlopulle, mutta kyllä se oli hyväksyttävä että eioota oli vaan vastassa. Onneksi kuitenkin tänä kesänä maljakossa on ihastuttanut useampi Pioni kimppu, ja itse asiassa tosi kestäväkin Pioni kimppu joten nyt on aika ihastella kuvista sitten vielä tuota kauneutta. 

Kun Pioneja ei löytynyt, ja jotenkin ei nyt ruusut innostaneet kun juuri kaksi kimppua niitä pois heitin, niin marssin kaupasta ulos ison Auringonkukka kimpun kera. Olin ajatellut vielä hetken malttaa näiden ihanien aurinkojen kanssa, mutta olivat ne sitten niin vastustamattomia että oksat pois!
Yleensä nämä piristävät ihanuudet kuuluu itsellä aavistuksen pidemmälle ajankohdalle, mutta toisaalta... jossain ajatuksen sopukoissa syksy on kovasti mielessä joten en siksi kovasti vastustellut näiden hankkimista ;) 

Kukat ovat muuten aivan loistoterässä edelleen, nyt vielä viikon jälkeenkin! Uutta imupintaa olen laittanut pari kertaa veden vaihdon yhteydessä, ja hyvin kukat jaksavat. 


IHANAA PÄIVÄÄ JOKAISELLE! 

8 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu <3 Kyllä sitä täytyy itsekkin viikonlopuksi joku kimppu hakea kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🌻

   Viikonloppu tai täällä vapaapäivän kukat ovat kyllä niin... 💕

   Poista
 2. Auringonkukat ovat kyllä niin ihania ja sopivat hyvin lähestyvään elokuuhun <3 Toivotaan, että saadaan pian taas lämpimämpiä päiviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne kyllä niin ihania ja piristäviä 💛🌻 tosi hyvin kestääkin ✅

   Ihanaa elokuuta 🌾💛

   Poista
 3. Ihanat auringonkukat!
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Me just puhuttiin kaverin kanssa kuinka pitäisi mennä keräämään auringonkukkia. Ilmeisesti elokuu on se aika, jolloin ne ovat parhaimmillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on suunnitelmissa samat ajatukset! :) Hih. Haluan niin päästä katsomaan auringonkukka peltoa!

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...