maanantai 24. heinäkuuta 2017

Heinäkuun viimeinen viikko

Aika aloitella heinäkuun viimeistä kokonaista viikkoa. Täällä se tarkoittaa toista työviikkoa loman jälkeen, ja innokasta odotusta kohti elokuuta. Myös murulla alkaa tänään työt, eli arki astuu kunnolla kuvioihin molemmilla. 

Tälle viikolle on lupailtu ennätyshelteitä vähän arkaillen, saapi nähdä tuleeko helteet tänne kotisuomeen asti. Itselle riittää hyvin tuo parinkymmenen asteen lämpökin, ja mukava kun yöt ovat olleet viileitä niin on saanut hyvin nukuttuakin. 

Kesän jälkeen hiljalleen alkaa taas inspiraatio heräillä kodin suhteen. Keittiö olisi nyt ensimmäinen uusinta kohde, kyllä sitä onkin k a u a n mietittykin! Katsotaan mitä muuta sitä sitten keksisi! 

Makuuhuoneen senkin päällä koristaa kaunis yllätysruusu, ihanalla ja hempeällä tuoksullaan. Tähän kohtaan sopisi taas paremmin kun hyvin #flowerstories <3  
Ruusu sopikin  paremmin kun hyvin tuohon paperikoriin, joka on muuten tehty kierrätetystä paperista! Tämä oli ihastus ensi silmäyksellä! Samaa koria löytyy muuten myös valkoisena. Koreja löytyy ihanasta  Gide kaupasta! :) Iltavuoro odottaa, jospa sitä ennen ehtisi kuitenkin olemaan tehokas näin aamutuimaan! 

10 kommenttia:

 1. Kaunis ruusu <3 Täälläkin herätty hyvissä ajoin, jos jotain saisi aikaiseksikin tänään. Verhoja olisi tarkoitus lähteä katsomaan Ikeasta, viime käynnillä olivat loppuneet. Hyvää viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Aikaisin kun herää, niin saa paljon aikaiseksi! :) Sille iso peukku! :)

   Toivottavasti löysit mieleiset verhot! :)

   Mukavaa kesäistä viikkoa!

   Poista
 2. Totta, heinäkuu alkaa olemaan lopuillaan ja arki häämöttää edessä. Mutta, toisaalta se tuttu ja turvallinen arki on kyllä jo tervetullut!
  Kauniit sekä herkät kuvat olet jälleen ottanut!
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että siellä on ihan samanlaiset ajatukset! :) Täällä kunnon arki on enemmän kun odotettukin nyt kun koko kevät meni jalkaa potien. Kovasti toivon, että nyt jalka kestäisi vaikka oireileekin...

   Kiitos kaunis sanoistasi! <3

   Mukavaa viikkoa! <3

   Poista
 3. Täällä vielä on menossa kesäloma, viimeinen viikko, ja todellakin odotan niitä ennätyshelteitä... Tosin sääennusteiden mukaan ei näyttäisi olevan tulossa ainakaan tänne Keski-Suomen perukoille... :/ Ihana flowerpower sinulla paperikorissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että sinne helteet löytäisi! :) Omalta kohdalta voin ainakin mielellään lähettää helteet eteenpäin :) Hih. Täällä jo pienesti alkaa syksy olemaan mielessä... :)

   Kiitos Katja! <3

   Mukavaa viikkoa! :)

   Poista
 4. Onpa ihana tuo peili valoineen <3 Ja kaunis on kukka-asetelmakin, sopivan hentoinen väri ruusuissa. Mukavaa uutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Jenni! <3

   Lopun kaiken siitä tuli oikein hyvä kun ensin niiden valojen kanssa tuli vähän säädettyä! :D Mutta nyt on mieleinen! :)

   Kiitos suuresti, ja iloista viikkoa sinne! <3

   Poista
 5. Nojoo, ei tullut helteet ei!! Mä just tänään blogiin kirjoittelin helteestä ja muutamia faktoja Suomen kesästä! Ugh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon varmaan ainut joka on tyytyväinen tähän viileämpään kesään :D Ihana kun kotona ei ole ollut liian kuuma, eikä ole tarvinnut roudata järkyttävää isoa viilennyslaitetta kotiin! :D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...