maanantai 10. heinäkuuta 2017

Kesäinen kattaus


Silloin kun on k u n n o l l a aikaa, ja mahdollisuus niin mikä sen parempaa kun panostaa kauniiseen kattaukseen! Tämä ei tokikaan tule monellekaan blogini lukijalle uutena asiana, blogihistorian aikana on nähty useampi kattaus. 

Lomalla, ja nyt mökillä ollessa on todellakin ollut aikaa kokeilla erilaisia kattauksia, ja kuinka olenkaan nauttinut näistä ihanista hetkistä ennen ruokailua. Pieni on suurta. 

Viime viikolla saimme pari kertaa ruokavieraita, kiitos vielä valtavasti käynneistänne uudelleen! <3 Molempiin näihin ruokailuihin tein kesäiset kattaukset, ja näissä kuvissa vilahtaa toinen niistä. 

En ole ollut oikein koskaan "pöytäliinatyyppiä", mutta jostain syystä nyt vaihtelun vuoksi halusin kokeilla pöytään pellavaisen oloista liinaa, ja olihan se näihin kesäisiin kattauksiin aivan ihana pohja. Arabian vanhat astiat olivat oiva pari liinalle, ja uudet Iittalan Aalto lasit sen sijaan toivat ripauksen modernisuutta kattaukseen. 

Finlaysonin Taimi servetit saivat juuttinarua ympärilleen, ja kesän omasta puutarhasta löytyi herkät juhannuskukat viimeistelemään kattauksen.


Ihanaa uutta kesäistä viikkoa toivotellen!      


6 kommenttia:

 1. Pellavaliina toimii aina. Ja, kauniit kattaukset!
  Oltiin pidennetty viikonloppu jälleen merellä ja lauantaina katoin päivällisen rantakalliolle. Kyllä miehet (mies ja poikani) hiukan nauroivat kun muoviastioiden kaveriksi kaivoin servietit ja askartelin heinästä renkaat. No, olihan meillä juhlapäivällinen kyseessä, joten hiukan parempaa piti laittaa tarjolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3

   Se on totta, ja niin helppo siihen yhdistää muuta! :)

   Oi että, kuulostaa aivan todella hauskalta! :) Ja kuinka ihana muisto teillä onkan tuolta retkeltä! :) <3

   Poista
 2. Kaunis kattaus <3 Täytyy tosiaan matkan jälkeen laittaa pöytä tilaukseen, että pääsis laittamaan kattauksia, ja kutsumaan niitä ekoja vieraita tännekkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Niimpä, ehdottomasti, se kuulostaa varsin hyvälle! :) Ihana kun pääset kattamaan ja laittamaan uudessa kodissa! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...