sunnuntai 6. elokuuta 2017

Ajatuksia sohvapöydästä
Reippaat sunnuntai huomenet! 

Näin kun se elokuu etenee hiljalleen kohti syksyä, niin kyllähän se sisustuskärpänenkin on alkanut enemmän ja enemmän pörräämään kotona. Syksyllä on niin mukava uudistaa kotia, ja rakentaa pesää syksyn ja talven varalle. Vaikkakin, monesti todettu, että täällä ei ainakaan sisustus tunnu olevan ikinä valmis... jotakin muutosta on aina mielessä ;) 

Olen jo hyvän tovin haaveillut sohvapöydästä.  Tällä hetkellähän asiaa ajaa meillä Ektorpin rahi, ja päällä vaihtuva iso tarjotin. Tämä on ollut erittäin toimiva ja mukavakin ratkaisu kaikin puolin. Mm. on aivan huippua kun tuo rahi vetää tavaraa mukavasti sisään ;) 
Kuitenkin se ihan virallinen sohvapöytä olisi myös niin mukava. Tämä tietysti tehtäisiin itse, ja olisi se mukava DIY-projekti samalla. Ja olisihan se todellakin vaihtelua tuolle rahille joka on kuitenkin palvellut todella loistavasti. 

Mutta... 


Mihinkä sitten laittaa rahi?! Varasto on aivan tupaten täynnä, ja kotona sisällä sille ei oikein paikkaa ole. Luopuakaan emme rahista halua, koska tulevaisuudessa(kin) sille on varmasti käyttöä. 
Yksi päivä tartuinkin tuumasta toimeen ja sovittelin tuota Annon tarjotinpöytää ihan muodonvuoksi olohuoneeseen, katsoakseni miltä olohuone ylipäänsä pöydän kanssa näyttäisi. Vaikka tuo ei tokikaan ole mikään sopivin vaihtoehto, mutta sain silti tästä kokeilusta mitä hain. Kyllä se sohvapöytä olisi ihan omiaan! :) 

Täällä siis nyt raksuttaa kovasti, että mihin päin se ajatus kääntyy! :) 

Ajattelemani DIY-pöydän viereen tai pöydällekin sopisi täydellisesti uusi ihana lyhty, joka kotiutui upeasta Zicos sisustuskaupasta! Kannattaa muuten ehdottomasti kurkkia tuonne putiikkiin, sieltä löytyy vaikka ja mitä ihanaa! :) Pari tilausta on pitänyt itsekin raapustaa jo... 

Tässä kokeilun yhteydessä myös ajatus nimittäin pääsi karkaamaan siihen syksyyn ja kynttilöihin ja ja... ;) 

14 kommenttia:

 1. Kaunis kokeilu sohvapöydäksi, hyvältä näyttää! Itsekin tykkäisin, että sohvapöytä olisi perinteisellä paikalla, mutta meillä sohvan divaaniosan takia se ei onnistu, joten sohvapöytä on sivussa, mutta kuitenkin niin, että sitä voi hyödyntää. :) Toivottavasti pöytämietteet pääsevät pian toteutukseen asti! :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis 💛

   Aivan, mutta teillä on kuitenkin ihana siinä ikkunan edessä, siihen kun saa sitten kivoja asetelmia tehtyä ja taas tuolin kanssa muodostaa oman ihanan kokonaisuuden 🤗 eli oikein hyvässä paikkaa 💛

   Kiitos, ja samoin! 🌻

   Poista
 2. Voisiko rahin kääntää poikittain sohvan viereen niin, että se muodostaisi ikään kuin divaanin? Viereen voisi silloin mahtua vielä pieni sohvapöytäkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Jenna, tuo on kyllä aivan loisto idea, ja itseasiassa näin tuollaisesta inspis kuvan juuri yksi päivä! 🤗 tässä kun nämä suunnitelmat etenevät niin kokeiluun menee 💛

   Poista
 3. Kauniilta näyttää tämäkin ratkaisu! Itse haaveilen itsetehdystä telkkutasosta. Mökille duunattiin, ja nyt haluisin kotiinkin jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🌸

   Täällä puolestaan suunnitelmissa luopua tuosta diy-telkkutasosta suuren koon vuoksi vaikka tosi mieleinen onkin. 🤗
   Toivottavasti pääset pian tekemään mieleisen 🤗

   Poista
 4. Sohvapöytä kovassa käytössä täälläkin ja nyt syksyn tullen siihen tulee iltaisin sytytettyä kynttilöitä ym. Pistin vuosia sitten Ektorp rahin kiertoon ja kyllä on harmittanut useaan kertaan. Täälläkin se syksyinen sisustusinspis alkaa nostaa päätään. Tsemppiä ja paranemisia selkäkipuun 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se, se olisi niin ihana ajatus täälläkin, saisi siihen(kin) sitä tunnelmaa! :) Ja niin kauan kun on oltukin nyt ilman sohvapöytää! :)

   Onneksi rahia on saatavilla edelleen, jos se vaikka löytäisi jostain teiltä paikan! :)

   Kiitos paljon Janina! <3 Iloista viikkoa! <3

   Poista
 5. Kiva muutos. Meilläkin sohvapöytä kovassa käytössä - kynttilät mm. palavat melkein joka ilta.

  VastaaPoista
 6. Mä niin tiedän, kun varasto on täynnä eikä siellä ole tilaa! Eeeh. Omani pitäisi siivota tällä viikolla 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasto kaatuu päälle kun oven avaa :D Hups! :D

   Poista
 7. Kyllä niitä ideariihiä pitää tuon tuostakin... :) Itse mietin myös sohvapöydän rinnalle toista pienempää pöytää rinnalle...Kyllä tämä syksy laittaa sisustuskärpäseen vauhtia. :D Ja kuullostaa niin tutulta tuo varaston tila!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se, taitaa olla aika tuttu tunne monella :D Hih.

   Kyllä syksy on niin mahtavaa aikaa sisustaa, vaikka toki aina, mutta tässä on oma tunnelmansa ja juttunsa :D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...