lauantai 12. elokuuta 2017

Lauantai
Lauantai!

Rauhallinen yhteinen aamu edessä, ja sen jälkeen iltavuoro jo odotteleekin töissä. Elokuu sujahtaa nopeaa vauhtia, niin kuin koko vuosi tähän asti. Ilmassa on alkanut selvästi olemaan syksyisiä merkkejä, joista kyllä allekirjoittanut on enemmän kun tyytyväinen. 

Ihana kuitenkin kun tällä viikolla on saatu nauttia kauniistakin päivistä, ja aurinko on vielä lämmittänyt kunnolla säteillään. On ollut huippua päästä hyppäämään myös pyörän selkään, ja huristella kauniissa loppukesän illoissa! :) 
Pyörään oli haaveissa rottinkinen kori, ja onneksi pikaisella googlailulla Biltemasta löytyi heti mieluisa, joten pika kierros kauppaan, ja kaupasta pääsi tyytyväisenä korin, sekä vaaleanpunaisen lukon kanssa kotiin! :) 

Vielä jos löytyisi ( mieluisampi ) kypärä kun mitä vanha on, niin sitten olisi kaikki tarvikkeet kunnossa! 
Auringonkukista on ollut valtavasti iloa tässä elokuun päivien varrella. Ovat muuten ihan huippu kestäviä olleet myös! Haaveissa siintää myös päästä käymään auringonkukka pellolla, jos vaan aikataulu jostakin kohtaa antaisi myöden... :) 

Nyt on aika toivotella ihanaa elokuista lauantaita! <3

6 kommenttia:

 1. Tuo pyöräilykypärän hankinta tai paremminkin kivemman näköisen, on täälläkin etsinnässä. Toimiva kypärä kyllä löytyy ja käytössäkin on, mutta ei se niin kaunis ole. No, turvallisuus kauneuden edelle! :)
  Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä juttu, toivottavasti löydetään hyvät! :) Yhtä kävin kokeileen, mutta oli vain pieniä kokoja, se olisi ollut niin ihana! :)

   Iloista alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 2. Ihanan pirteät auringonkukat 🌻 Katselin niitä kaupassa mutta jätin ostamatta kun pihalla on muita kukkia, mutta nyt kyllä houkuttaisi hankkia kimpun. Kaunis pyöräkori myös, tuollainen olisi ihana omaankin pyörään. Aurinkoista viikonloppua 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä ovat sellaisia pieniä aurinkoja! <3

   Oletkin tehnyt aivan ihania kimppuja oman pihan kukista, kauniita! :)

   Kiitos ja aurinkoista uutta viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...