torstai 26. huhtikuuta 2018

Kiitollisuus & muistojaMukavaa torstai huomenta kaikille! 

Täällä aloitellaan pidennettyä viikonloppu vapaata. Ehdottomasti vuorotyön plussa puolia, kun välillä saa järjestettyä useamman vapaan putkeen. Tämähän on kun pieni loma! 

Viime viikolla haaveilin jo kukista partsille, mutta oksennustauti piti otteessaan ja haaveeksi kukat jäivätkin. Nyt olisi siis aikaa perehtyä asiaan, ja jospa partsi projektia saisi muutaman askeleen eteenpäin. 
Monelle blogin lukijalle on varmasti näinä vuosina tullut tutuksi kuinka tärkeitä muistot ovat itselleni. Tykkään palata niin kuvin kuin muutenkin ihaniin menneisiin hetkiin, ja muistella sydämeen talletettuja hetkiä useinkin. 

Tänään ajattelinkin palata ihanaan viikonloppuun, kun vielä pakkanen paukkui mutta kevään odotus oli jo kova. 
Talvella vietettiin rakkaan ystävän synttäreitä, ja koko viikonlopusta on ihania ja hauskoja muistoja. Kuinka ihana onkaan sulkea silmät ja muistella niitä hetkiä. <3

Kun juhlat olivat juhlittu, suunnattiin nokka kohti Scandic Tampere Station hotellia pakkasen paukkuessa. Kuinka ihana olikaan pujahtaa puhtaisiin valkoisiin lakanoihin, ja katsella vielä rakkaan vanhan kotikaupungin valoja myöhään illalla! 

Hotelli oli itselle aivan uusi tuttavuus, ja ilahduttikin meitä suuresti niin sijainnillaan kuin muutenkin. Hotelli on modernin trendikäs, ja sijainti ei voisi parempi olla.

Hotelli sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, rautatieaseman vieressä. Tänne on helppo majoittua niin junalla tullessa kuin myös autolla tullessa, koska hotellilta löytyy oma parkkihalli. 

Henkilökunta oli hotellissa todella ystävällistä ja palveluhenkistä, josta tulee ehdottomasti pisteet! Päivä päivältä arvostan enemmän ja enemmän aitoa ystävällistä asiakaspalvelua. 
Kesä lähenee kovaa vauhtia, ja kesäloma suunnitelmat ovat tulleet suunnittelumyssyn alle. Itselleni on iskenyt pitkästä aikaa kunnon "matkakuume", ja katsotaan mitä sitä kesälomalle oikein keksitään. Tälläisiä pieniä piristäviä reissuja on varmasti tulossa ainakin, mutta ehkä jotain muutakin...?! 

Nyt on aika kuitenkin toivotella iloista päivää kaikille! <3

P.S. Kuinka paljon tuo pieni huopasydän onkaan ilahduttanut, jonka sain rakkaalta ystävältä talvella <3 Arjen pienet piristykset, ne ovat niin ihania! Tästä kaikesta voi olla vaan k i i t o l l i n e n! <3


* Matkassa mukana Scandic Tampere Station

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen vanhojen kuvien katsoja ja muistelija. Muistot antaa ihanaa voimaa harmaaseenkin päivään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla, se on kyllä todella mukavaa! :) <3 Olen ihan samaa mieltä! :)

   Poista
 2. Välillä on mukava palata mukaviin muistoihin <3 Täälläkin kova matkakuume päällä, vaikka nyt ei tehdäkkään kesällä mitään pidempää reissua. Täytyy keksiä ainakin pieniä piristyksiä välillä...muutama onkin jo tiedossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, se on mukavaa! :)

   Matkakuume on kyllä aika kinkkinen ;) Pitkään aikaan täällä ei ole sellainen kuume ollut kylässä, mutta nyt suuresti! :D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...