torstai 19. huhtikuuta 2018

Pitkospuita pitkin

Palataampa ajassa muutama viikko taaksepäin, aikaan kun aurinko alkoi ensimmäisiä kertoja lämmittämään säteillään tänä keväänä ja lumet alkoivat saada kyytiä pitkän talven jälkeen. 

Teimme retken pääsiäisvapailla hurmaavaan Lammassaareen Helsingissä. Retki taisi olla kolmas laatuaan, ja jokainen kerta on ollut yhtä mieleenpainuva. Tätä paikkaa voin todellakin lämpimästi suositella ihan kaikille! :) 

Viime elokuussa tuonne retkeillessä pitkospuita juuri rakennettiin uudelleen, ja kuten kuvista näkee niin tällä hetkellä pitkospuut ovat hiukan muuttaneet muotoaan ja esim. vaunujenkin kanssa tänne on nyt helppo retkeillä! 

Meille sattui oikein aurinkoinen, mutta myös ajoittain kovin tuulinen päivä. Lintutorniin kiivetessä saimme juoda kuumat kaakaot hyvinkin nopeasti, ja pitää samalla pipasta kiinni! 

Seuraavaksi tänne retkeillään varmasti vielä hiukan keväämmällä tai viimeistään kesällä. Oiva viikonlopun rento ja rempseä kohde. 

Mukavaa kevätpäivää toivotellen! 


14 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Ollaan pari kertaa jo suunniteltu, että tehdään retki tuonne Lammassaareen, Helsingissä kun olemme vierailleet. Mutta, ilmat vaan eivät ole suosineet. Jospa kesällä saisimme retken toteutettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Suosittelen ehdottomasti, toivottavasti vielä ilmat suosii kun olette suunnilla! :) Tosi mukavan retkipäivän saa vietettyä! :)

   Poista
 2. Kyllä on ihanan näköinen paikka 😍 Miksiköhän mulla ei tullut ikinä tuolla käytyä, kun pääkaupunkiseudulla asustin 😲

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on todella upea paikka! <3

   Olen huomannut, että kodin lähellä on usein paikkoja jossa ei tule käytyä, mutta kauemmaksi sitten menee. Vaikka lähellä olisi jotain oikeinkin mieluista. Se on jännä juttu :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä ja varmasti upea retkipäivä <3 Ajattele miten nopeasti kevät on sittenkin edennyt, aivan äsken oli vielä lunta ja tänään täysi kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on paikkana niin upea kyllä! :)

   Ihan samaa mietin, ja taannoin kirjoitinkin blogiin, että tämä on jännää aikaa. Kun pienessä ajassa muuttuu luonto ihan yks kaks! :)

   Poista
 4. Siis vau mitkä kuvat, etenkin toi ensimmäinen on upea <3 Pitääkin muistaa tämä paikka, jospa sitä joskus ehtisi pääkaupunkiseudulla vieraillessa pitää retkipäivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu suuresti! <3

   Suosittelen, jos suinkin sellaista aikaa reissussa liikenee! :) Niin lähellä kaupunkia löytyy näin hurmaava paikka! :)

   Poista
 5. Ihanat kuvat. Tänne pitää ehdottomasti suunnata kävelylle viimeistään kesällä! :) Ei oo ikinä tullut käytyä vaikka asunkin Helsingissä. Pyöräilen kyllä aina välillä vanhankaupunginlahden ohi ja niitä maisemia on kyllä tullut ihailtua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kannatan, kuulostaa hyvälle! :) Tänne on aina yhtä ihana palata, eri vuodenaikoina ja pitää rentouttava retkipäivä :)

   Poista
 6. Lammassaari. Aina yhtä ihana paikka käydä <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...