torstai 5. huhtikuuta 2018

Maalia pintaanSiitä taitaa olla jo ainakin pari vuotta kun IKEA:sta kiikutin tuon varmasti monestakin kodista löytyvän Bekväm porrasjakkaran kotiin. Olin päättänyt kauppaan mennessäni, että ostan sen koivun värisenä, jotta saan sitten itse maalata sen millaiseksi haluan. Hetkellisesti kuitenkin mietin, että mitäpä jos kuitenkin ostaisi valmiiksi maalattuna, mutta lähdin siis kuitenkin tuo koivun värinen jakkara mukanani. 
Muistelisin, että siinä vaiheessa taisi olla jokin tuunaus kärpänen muutenkin iskenyt ja hommaa oli enemmän kun aikaa. Jakkara jäi täten siis ilman väriä, ja palveli viikottaisessa käytössä loistavasti. 

Vasta hyvän ajan päästä heräsin tähän tuunaukseen uudelleen, ja kun aloin katsella jakkaraa niin se näytti kun näyttikin silmään oikein mieluisalta ilman uutta värikerrostakin. Joten, jakkara sai jatkaa aikaansa edelleen koivun värisenä. 
Aikaa myöden penkkiin oli tullut muutamia tahroja, enkä ollut niitä saanut ihan täysin kokonaan pois. Pääsiäispyhinä heräsikin tuunauskärpänen ( varmaan sen upean auringon kunniaksi! ), ja sitten käytiinkin hakemassa kalkkimaalia, ja täytyy sanoa että innolla odotin tätä pientä tuunausta! 

Aurinko meni piiloon, ja tilalle tuli sankka lumisade. Parvekkeelle levittelin itselleni sopivan maalauspaikan, ja näimpä jakkara alkoi saamaan uutta väriä pintaan. 
Toissapäivänä ennen töihin lähtöä kokeilin että jakkara oli täysin kuivunut, enkä sitten malttanut olla tarttumatta samantien kameraan. Siinä kun katselin jakkaraa, niin olin kyllä varsin tyytyväinen tähän nopeaan tuunaukseen. 

Parissa kohtaa huomasin että maalikerros oli aavistuksen ohuempi, mutta kuten varmasti moni tietääkin että tykkään kaikesta rosoisesta ja kuluneesta, niin se sopii vallan mainiosti! 

Samalla maaliostos kerralla tarttui mukaan myös toistakin maalia, jota koetan ehtiä kokeilemaan viikonlopun aikana, joten josko kaikki sujuu hyvin niin lisää pientä tuunausta on luvassa! :) 6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää valkoisenakin Bekväm! Meillä oli viime kesään asti valkoinen ja sitten päätin maalata mustaksi ja olen kovasti tykännyt siitäkin, kätevä jakkara. :)

  Kivaa torstaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3

   Se musta onkin myös niin upea! :) Kun tämä on niin hyväksi todettu, niin ehkäpä seuraava on musta, tai jos tämä joskus vaihtaa väriä niin musta on kyllä ehdottomasti se seuraava vaihtoehto :)

   Kiitos, ja aurinkoista päivää! <3

   Poista
 2. Meillä on ollut tuo jakkara jo pidempään ostoslistalla, vaan ei ole vielä kotiutunut.
  Hyvä muutos, sai jakkara lisäaikaa uudella pinnalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä joskus sitten :) Samanlailla oli itsellä, monta kertaa piti ja piti. Lopulta alkoi kyllästyttää kaivaa isompaa porrasjakkaraa aina kaapista. Tuo mahtuu olemaan esilläkin :)

   Poista
 3. Maalilla saa tosi kivaa uutta pintaa aikaiseksi. Oikein kiva lopputulos ja ainakin kuvien perusteella myös ihanan tasainen!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...