perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kesäpäivä
Viimeiset pari päivää ollaan taas saatu nauttia mitä upeimmista kesäpäivistä. Lämpö on kivunnut hellelukemiin ja aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta. 

Eilen viettelin yhtä vapaapäivää, ja nautinkin ulkoilusta oikein urakalla ja keräsin auringosta energiaa. Ihana lämmin tuuli puhalteli lenkillä ollessa, ja kuinka hyvää se tekikään! 

Jäätelö maistui lenkin jälkeen ehkä parhaimmalta tänä kesänä, ja päikkärit oli mitä ihanin ottaa toisen karvatassun kehrätessä vieressä tyytyväisenä. 

Keräsin lenkin varrelta myös ensimmäiset luonnonkukat tänä kesänä maljakkoon Pionien kaveriksi, ja kimpusta tulikin hurjan kaunis. 

Useampaan otteeseen tuli mietittyä, että kuinka elämä lopulta koostuu todella pienistä ihanista asioista. Eilinen oli juuri sitä. Niin pientä, mutta kuitenkin niin suurta. 

Viikonlopulle on luvattu jopa myrskyä, nähtäväksi jää pitääkö ennusteet paikkaansa. Luonto kyllä kiittää edelleen jos vettä tulee, ja empä kyllä itsekään pahaksi laita. Olisiko edessä kynttilä ilta? 
3 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat olohuoneestanne. Eilen saimme kyllä nauttia kauniista hellepäivästä. Tänään onkin aika myräkkä. No, saa luvalla olla sisällä. ;) Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia, ihana tuo ilmapallojuliste <3 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia <3 Kova tuuli on ollut muutaman päivän, mutta vettä ei paljon ole satanut. Eilen illalla sytytin sen kynttilän... :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...