maanantai 4. kesäkuuta 2018

Mietinnässä
Monet blogini lukijat varmasti tietävät, että tietyissä asioissa olen hyvinkin vaihtelunhaluinen. Pienilläkin muutoksilla kun voi  saada kotiin täysin uutta ilmettä. Huomaan kuitenkin, että ehkä tässä asiassa on jonkin verran menty eteenpäin, ja joskus aikaisemmin sitä on ollut vielä enemmän vaihtelunhalua. Vai, onko sitä tullut viimein tehtyä oikeasti sellaisia ratkaisuja, jota katselee sitten pidempäänkin? 

Reippaan vuoden aikana olemme uudistaneet kodin ( katto ) valaistusta hyvinkin reippaalla kädellä. Keittiönpöydän päällä keikkuu hyvin pitkään haaveissa ollut Hektar valaisin, ja spotti versiona saman sarjan valaisin keittiöstä. Olohuoneessa sen sijaan on yhteinen haaveissa ollut Lokki valaisin. Nämä ovat viimeisimmät valaisin muutokset, ja tyytyväisyys 100%. 
Eteisessä sen sijaan on muutaman vuoden takainen blogiarvonta voitto, Tine K:n riippuvalaisin. Siitäkin tykkäämme todella paljon. 

Makuuhuoneen kattovalaistusta ei ole sen sijaan tässä samassa yhteydessä uusittu. Ja siinä kiikutaankin siinä ja siinä rajalla. Tykkään kyllä nykyisestä diy-versiosta jonka olemme itse muutama vuosi sitten tehneet, mutta siinä nyt kuitenkin iskee se vaihtelunhalu. Tämän tunteen uskon monen bloggarin tunnistavan :) 

Lisäksi eksyin yksi päivä nettilamppu.fi sivustolle, ja siitähän ne ideat sitten lähtivätkin liikkeelle lopullisesti. Voi kuinka kauniita valaisimia löysinkään! 
Mielessä ei ole mitään ihan tietyn tyylistä valaisinta juuri nyt, mutta kun kuvia katseli, niin kuinka ihana olikaan alkaa miettiä erilaisia vaihtoehtoja. 

Valaisimien asentaminen ei ole tokikaan sitä ihan kivointa puuhaa, joten tätä varmasti mietitään vielä tarkemmin... ;) Kesäpäivän iloa! 

8 kommenttia:

 1. Ihania mietteitä, välillä kaipaa uutta, vaikka olisi kuinka mieluisia vanhatkin ratkaisut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan täysin totta 🤗 kyllä sitä välillä vaan kyllästyykin 😀 täytyy katsoa mihin ratkaisuun päästään 🤗

   Poista
 2. Muistan, kuinka tuunasitte tuon tämän hetkisen makkarin valaisimen. Se on kyllä aivan suosikkejani diy-töistäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka upea kuulla Jenna, ihanaa! 🤗 tuo kyllä on veikeä, ja muistan itsekin sen innostuksen tätä tehdessä 🤗

   Poista
 3. Kyllä se pienikin vaihtelu välillä piristää. Kummasti sitä netin syövereissä alkaa ideoita välillä pukkaamaan, jos jotain kivaa tulee vastaan, ja vaikka sillä hetkellä ei olisi tarvettakaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mitä kirjoitit niin tuli juuri tänään erään kuvan myötä eteen! Heti alkoi ajatus laukkaamaan 🤣

   Poista
 4. Vaihtelu todella virkistää – nyt vähän ehkä iski valaisinkuume, niiden tarve kun ihan oikeasti vähän vaihtelee vuodenaikojen mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana kuulla että sitä on liikkeellä laajemmaltakin 😀

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...