tiistai 27. marraskuuta 2018

Muutama ajatus kotisiivouksesta



Siivous, se joka viikkoinen, jopa joka päiväinen puheenaihe ihan meillä kaikilla. 

Kuulun niihin ihmisiin joka kaipaa ympärilleen siisteyttä, enkä ( kotona ) siedä epäjärjestystä tai sotkua. Eipä ole koskaan tullut tarkemmin laskettua, mutta siivoukseen kuluu viikottain huomattavan iso aika, koska harvase päivä nappaan imurin kaapista ja otan vähintään suurempia sotkuja pois. Kerran viikossa pyritään pitämään yhteinen isompi siivouspäivä sitten näiden pienten siivousten lisäksi. 

Miltä kuulostaisi kuitenkin sellainen viikko, että joku toinen hoitaisi siivouksen puolestasi?  Ei hassummalta varmastikaan?! Ajatus jota aina itse aikaajoin mietin... 





Pääsin kokeilemaan yhteistyön merkeissä kotisiivousta Ametron kautta, ja tilaamaan meille perus kotisiivouksen. 

Olin valinnut päiväksi arkivapaan, päivän joka normaalisti kuluisi asioita hoidellen ja siivousta myös tehden. Päivä oli siis enemmän kun odotettu, koska ajatus siitä että saisin jättää siivoukset siltä päivältä väliin tuntui niin kivalta! 

Koska olen aamuihminen, siivous oli saatu sovittua sopivasti aamupäivälle. Kaksi siivoajaa ja yhteyshenkilö saapuivat meille, ja kävimme yhdessä läpi mitä tähän perus siivouspakettiin kuuluu. 

Lähdin itse asioille ja kampaajalle, ja ammattilaiset jäivät sillä välin siivoamaan kotia... 




Kun pääsin kotiin asiointi reissulta, vastassa oli heti raikas koti. Ihastelin minkä pystyin ( migreeni tarttui matkaan mukaan reissulla ), ja kaikkialle mihin katsoinkin, niin todella siistiltä näytti. 

Seuraavana päivänä pääsin tarkemmin ihastelemaan työn tulosta, ja ei kyllä mitään moitetta löytynyt! Kuinka suuresti nautinkaan siitä todella siististä kodista, ja että nekin kohdat jotka itsellä aikaajoin jäävät vähemmälle siivoamiselle niin oli viimeisen päälle siivottu! Tähän olimme todella tyytyväisiä! 

Olemme siis miettineet aina välillä, että x väliajoin voisi aivan hyvin käyttää siivouspalvelua, ja tämä vahvisti ajatusta entisestään. Joten, tämä on nyt hautumassa että mikä voisi olla hyvä väli juuri meille siivouspalvelujen käytössä. 

Onko sinulla kokemusta kotisiivouksesta? Mitä mietteitä ajatus herättää? 

Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää pari upeaa etua: koodilla STELLA20 saat 20€ alennuksen kertasiivouksesta ja koodilla STELLA50 saat 50% alennuksen säännöllisen siivouksen tilauksen ensimmäisestä siivouskerrasta! Kampanja on voimassa tammikuun 2019 loppuun asti! 


IHANAA PÄIVÄÄ KAIKILLE! <3



Kiitos suuresti Ametro upeasta työstä! <3




13 kommenttia:

  1. Kyllä sitä on miettinyt, useamman kerran josko saisi jonkun ammattilaisen siivoamaan. Vielä ei olla niin pitkälle päästy että olisi sellainen tilattu, jossain kohtaa varmasti vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ajateltu on puoliksi tehty :) Ja voihan sitä ensin kokeilla vaikka harvakseltaan, ja sitten varmasti hahmottuu oma tarve :)

      Poista
  2. Meillä on käynyt siivooja kerran kuukaudessa jo useita vuosia enkä osaa siitä enää luopua. Ylläpitosiivous on niin paljon helpompaa kun ammattilainen käy puunaamassa kerran kuussa paikat puhtaiksi :) Ja kotitalousvähennyksen kun huomioi niin hintakaan ei loppujen lopuksi ole kuin pari hassua euroa päivässä. Saman säästän jättämällä juoksukahvit ostamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuo on itselläkin se juttu tässä. Kun ne tietyt jutut itsellä saattaa jäädä vähemmälle, niin kun tuollainen kokonaisvaltainen siivous toimisi ammattilaisen toimesta niin silloin koko paletti pyörisi hyvin :)

      Kiitos hyvästä kommentistasi! :)

      Poista
  3. Meillä kävi aikoinaan kotisiivooja joka toinen viikko ja oli se vaan ihanaa. Sopimus päättyi, kun siivoustaso laski hurjasti. No, nyt lapset on niin isoja että auttavat siivoamisessa, eli en ole kaivannut siivoojan käyntejä noin usein. Tosin joka kevät ja syksy tilaan siivoojan meille, pesee ikkunat ja kylppärit yms oikein kunnolla, perussiivouksen lisäksi. Ja, olen kokenut sen meille sopivaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän täysin tuon siivoustason myös. Itsellä myös kokeilumielessä kokemus toisesta firmasta, ja eipä voi samana päivänä puhua kun esim. tämä sitten oli. Eli kyllä sen palvelun täytyy vastata arvoa tottakai.

      Tuo on myös aivan loistava idea, että ikkunanpesun ulkoistaa. Se kun tahtoo aina jäädä, kun ei ole niitä lempihommia... :D

      Tosi mukava kuulla, että olette löytäneet sopivan tavan :) Kiitos hyvästä kommentista! <3

      Poista
  4. Joskus on käynyt mielessä ulkoistaa siivous.Mutta on vain sitten itse tullut hoidettua.

    VastaaPoista
  5. Me ollaan myös ajateltu jossain vaiheessa kokeilla kotisiivousta serkkuni yrityksen kautta. Samalla voi itse karata hetkeksi siivouksesta ja toisaalta tarjota töitä. Ei huono diili. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvän pointin otit asiaan Jenna! <3 Loistavaa, kiitos kommentista! <3 Se on juuri näin :)

      Poista
  6. Kiva, että olit tyytyväinen siivoojan työhön. Ja sait lisää vapaa-aikaa kampaajalle käyntiin. Ystävänikin on vuosia työskennellyt siivousalalla ja on nyt pohtinut oman yrityksen perustamista. Hän oli kuulemma jo hieman vertaillut toiminnanohjausjärjestelmiä ja ottanut selvää esimerkiksi verotukseen liittyen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä oli luksusta ehdottomasti! :) Vaikka itsekin "tykkään" heilua imurin kanssa, koska jälki palkitsee, niin onhan se ihana tulla kotiin joka on siivottu toisinaan ilman muuta :)

      Poista
  7. Olisi ihana itselle hankkia siivouspalvelu. Siinä säästäisi paljon aikaa. Meilläkin kun on neljä lasta, niin sitä sotkua syntyy. Täytyykin laittaa ajatus korvan taakse. https://www.gr-siivous.fi/

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...