torstai 15. marraskuuta 2018

Odotus on alkanut & uusi arvonnan voittaja



Viime päivät on tullut kiitettävästi vettä, mutta loppuviikolle on luvattu myös aurinkoa pilkahtavaksi. Voin myöntää rehellisesti, että en laita sadepäiviä pahaksi ollenkaan, mutta toki kun ne näin jatkuu, niin sitä aurinkoakin kaipaa. 

Sää on siis kaikkea muuta kun jouluinen, mutta silti hiljalleen mieleen on alkanut saapua jouluisia ajatuksia ja tunnelmia. 

Tämäkin on jännä juttu, itsellä ainakin vuosittain vaihtelee suurestikin missä vaiheessa tälläinen mukava jouluinen tunnelma itselle tulee :) 




Koti on siis hiljalleen alkanut saamaan jouluista ilmettä myös. Kuinka tykkäänkään juuri tästä ajasta. Kun saa hiljalleen laittaa kotia sitä vuoden ihaninta juhlaa varten valmiiksi! 

Uskoisin tänä vuonna olevan "vähemmän on enemmän" teema. Sen sijaan ( jouluiset ) kukat ja kasvit ovat varmasti suuressa osassa. 

Olen useampana vuonna rakennellut murulle joulukalenterin ( tästä tullut ihana perinne ), ja tänä vuonna siitä on tulossa aavistuksen erilainen. Kurkataan siihen sitten vielä vähän lähempänä joulua. 

Hyllyä kuitenkin koristaa tänä vuonna u p e a Lakrids joulukalenteri yhteisesti, joka kotitui ihanasta Zico's sisustusliikkeestä. 
Tämä kalenteri on jo itsessään niin upea koristus ainakin omalle silmälle, että se on saanut olla jo hetken aikaa esillä arvoisellaan paikalla. 

Lakrids tuotteista on muutenkin tullut meidän molempien herkku, ja edelleen jaksan liputtaa näiden tuotteiden puolesta, koska sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. 

En muuten voinut vastustaa nuita ihania pieniä kuusiakaan, vaan yksi ilta naputtelin toisen jouluisen tilauksen Zico´s kauppaan. Kuusia löytyy muuten myös valkoisena ja harmaana jos joku innostuu... :)




Marimekon arvonta päättyi, ja en tavoittanut voittajaa, joten eilen illalla laitoin arpakoneen ( random.org ) uudelleen pyörimään ja voittajaksi nousi numero: 62 Keski.blogi :) 
Uudemman kerran onnea voittajalle! <3 

Täällä aloitellaan touhukasta vapaapäivää, mutta jospa ehtisi kuitenkin aamupalan syödä rauhaksiin vapaapäivän kunniaksi! :) 



Postauksessa mukana Zico´s 

4 kommenttia:

  1. Niin ihana tuo kalenteri, itsekin ihan samaa haikailin, mutta siinä vissiin kahvin makuisia mukana, joten jätin tänä vuonna väliin. :)

    Ihanaa torstaita ❤️

    Jenni/ Keski[piste]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä jo niin kaunistus itsessään! :) Täällä kahvin makuiset uppoaa hyvin miehelle, eli varmasti molemmille mieluisa :)

      Iloista lauantaita sinne! <3

      Poista
  2. Johanin lakritsoista täälläkin nautitaan. Tosin ei joulukalenterin muodossa, vaan lempparimakuja suoraan purkista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä aivan loisto tuotteita, ja aivan ihana joulu muistaminenkin! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...