lauantai 4. toukokuuta 2019

Vaaleanpunaista kukka loistoaKyllä ne todella nyt kukkivat, ja kauniisti! Eihän sitä voinut kun huokailla katsoessaan tuota vaaleanpunaista kukkaloistoa!  
Siltikin oli pakko vilkaista kalenteria, että olenko nyt ihan oikeassa ajassa todellakin. Tämä loisto kun yleensä menee selvästi lähemmäs kesää, niin olihan tämä aika ylläri että nämä hetket taltioitiin tänä vuonna jo vappupäivänä! 
Tänä vuonna nämä vaaleanpunaiset hetket taltioitiin Porvoossa, johon tehtiin päiväretki kauniina, ja aurinkoisena vappupäivänä. Kiitos vielä puisto vinkistä Janina <3

Porvoossa riitti ( luonnollisesti ) taas ihasteltavaa yllinkyllin, on se vaan kerta toisensa jälkeen uskomattoman ihana paikka. Retket sinne ovat joka kerta yhtä odotettuja, ja joka kerta sieltä jää mukaan mitä ihanampia muistoja sydämeen. <3
Kuvat puhuvat enemmän nyt kun tuhat sanaa, jotenka näiden vaaleanpunaisten tunnelmien myötä haluankin toivotella teille kaikille ihanaa viikonloppua! <3

8 kommenttia:

 1. Onpa aivan upeita kuvia, ihanaa kukkaloistoa 😍 mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Kyllä nämä joka kevät vaan ihastuttaa niin että! :)

   Iloista viikon jatkoa sinne! <3

   Poista
 2. Ai, että miten kaunista 😍

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat ja ihanaa että löysit perille näiden luo <3 Aivan mahtavat puut ja mukavaa että päivänne täällä Porvoossa oli onnistunut.
  Kaunista uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä suuresti vinkistä! <3 Oli kyllä niin paljon idyllisempi paikka kuvata siellä kauniissa Porvoossa kuin mihin olimme alunperin menossa :) Tämä oli ehdottomasti kirsikka kakun päälle sille vappupäivän reissulle! :)

   Iloista ja aurinkoista viikkoa! <3

   Poista
 4. Oi, miten kaunista kukkaloistoa. Juuri tänään ihailin naapurimme pihalla kasvavaa kirsikkapuuta ja sen kukintoja. Ehkä joskus myös meidänkin pihalla.
  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan Kaisa! :) <3 Tuo on kyllä jotain niin ihastuttavaa, ja hiukan erilaista suomessa, niin kyllä sitä vaan katselee ja katselee ihmeissään! :)

   Oma kirsikkapuu kuulostaa kyllä aivan ihanalta, se olisi kyllä suorastaan ihan unelma! :)

   Iloista viikkoa myös sinne! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...