tiistai 30. huhtikuuta 2019

Huhtikuun viimeinenMukavaa huhtikuun viimeistä, sekä leppoisaa vappuaattoa! 

Näin se kuulkaa on aika laittaa pakettiin huhtikuu(kin) ja täten jo 2/3 keväästä! On se vaan niin todentotta, että ei tässä ajan mukana meinaa itse pysyä. 

Viime viikolla muistelin talvilomalla tehtyä retkeä ystävän kanssa, ja tuntuu että se oli ihan j u u  r  i! Mutta kas kummaa kun siitäkin on jo lähes kaksi kuukautta aikaa. 

Viime päivien lämpö on vauhdittanut kovasti luonnon heräämistä, ja melkeimpä voisi sanoa, että ihan silmissä on alkanut vihertämään luonnossa! 
Ihastelin myös viime viikolla upeaa kirsikankukka loistoa ihanan Jennan blogissa, että instan puolella, ja olin tottavie ihan yllättynyt: että nytkö jo! Omat kirsikankukka otokseni kun yleensä on otettu hyvässä matkaa toukokuussa! 
Seuraavana päivänä tuosta vaaleanpunaisesta ihastuksesta, en sitten myöskään ollut uskoa omia silmiä kun kauppareissulla bongasin myös kukassa olevia kirsikkapuita! Nyt kun edessä on monta vapaata, niin nappaankin kameran mukaan ja menen ikuistamaan myös tuota ihanaa vaaleanpunaista hattaraa! :) 

No mutta, mitäpä sitten näin vappuaattona?
Täällä ei ole mitään sen suurempia suunnitelmia. Leppoisaa ja rentoa yhdessä oloa, sekä hyvää ruokaa, ja leffailta.  Itseasiassa jos tarkkoja ollaan, niin vappu on sellainen juhla jonka yli voisin kalenterista vetää vaikka raksit. 
Huomenna kuitenkin saadaan viettää yhteistä vapaata, ja ajatuksissa on tehdä pieni kevät retki. Onneksi ilma näyttää suotuisalta ainakin toistaiseksi :) 

Tälläisin ajatuksin suunnataan kohti toukokuuta :) 8 kommenttia:

 1. Kevät on kyllä vilahtanut ohi,mutta pitää vielä nauttia lämpimistä keleistä ja tulevasta kesästä.Omakotitalossa on paljon tekemistä,että ei aika tahdo riittää kaikkeen tekemiseen työn ohella.Tänään jatkuu kuitenkin munkkien leipominen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää kevät kyllä tullut vähän kun salaa, ja miten niin nopeasti ja hiukan jopa ennen aikojaan monet jo kukkii! Kyllä tätä on ihmetelty jälleen kerran :)

   Poista
 2. Taidan olla sun blogissa eka kertaa. Kun on aikaa pitää lukea postauksia taaksepäin, että tutustuu tarpeeksi.
  Nyt ajattelin liittyä lukijaksesi ja liittää blogisi mun lukulistalle. Ja eikun ruvetaan tutustumaan.
  Tule sinäkin käymään kylässä aurinkokujalla.
  Oikein iloista vappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, todella kiva juttu kun löysit tänne! :)

   Ja kiitos kutsusta, tulen ehdottomasti kurkkimaan myös blogiisi! :)

   Mukavaa alkanutta toukokuuta sinulle! :)

   Poista
 3. Niin herkulliset kuvat ja ihana kukkakimppu <3 Täällä ei myöskään vietetä vappua sen kummemmin, hyvää ruokaa ja valkovuokkoja pöydällä. Huomenna on minulla työpäivä joten tämä tuntuu kuin yksi ilta muiden joukossa :) Kirsikankukkia kuvattiin täälläkin viime sunnuntaina, ensimmäistä kertaa, kun kerrankin olin ajoissa liikkeellä.

  Hauskaa ja rentouttavaa vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina kovasti! <3 Vappukin oli ja meni nopeasti ohi, ja toukokuu on jo hyvällä mallilla menossa :)
   Vappu kuulosti myös teillä mukavalta, sellaiselta leppoisalta yhdessä ololta ja keväiseltä :)

   Iloista viikon jatkoa! <3

   Poista
 4. Mukavaa alkanutta toukokuuta! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...