tiistai 16. heinäkuuta 2019

Kauneimmat Pionit & paluu arkeen



Heipat pitkästä aikaa! 

Täällä vietetään viimeistä lomapäivää. Niin no, toisin sanoen vapaapäivää, ennen töihin paluuta huomenna. 
Reippaat kolme viikkoa vilahti ihanissa merkeissä pääsääntöisesti mökkeillen, ja sitten loppulomasta kotona "rästihommia" tehden sekä vähän vielä retkeillen. 

Saatiin siivottua varasto, ja järjestettyä sauna paremmin varastoksi, nämä kun ovat riippuneet listalla jo luvattoman kauan, niin nyt on oikein hyvä mieli kun ne ovat nyt tehty, ja on toimivat järjestykset! :) 

Lomaa ollaan usein vietetty hiukan myöhäisempään ajankohtaan, ja loppulomasta olen jo innoissani alkanut "syksyttämään". 
Nyt on vähän liian aikaista syksylle vielä, mutta sen verran kuitenkin, että saimpas eilen aloitettua  syksyn uimakauden! Kyllähän se vähän niin on, että kun arki palaa kesäloman jälkeen, niin tietyllä osin se syksy sieltä jo tulee... 




Tuntuu, että niin usein syksyisin iskee myös se kuuluisa sisustuskärpänen, mutta itselläni se taitaa liikkua tuon loman aikana jotenkin samaan tahtiin. 
Käypäs nimittäin usein niin, että kun palaamme lomalta, on pää täynnä ideoita, ja sitten alkaa tapahtumaan hiljalleen. Se yksi asia johtaa toiseen...

Eli toisin sanoen, täällä on loman lopuksi myös hiukan sisusteltu, ja instassa on itseasiassa pientä sneakpeekiä jo ollutkin. Kurkataan tottakai näihin sitten myös tarkemmin täällä blogissa. 




Hiukan jännityksellä palattiin kotiin, kun mietin kuinka kaikki kasvit // kukat ovat selvinneet loman. Kaikeksi onneksi todella hyvin, sitruspuu oli vaan tykännyt huonoa, ja oli kieltämättä koomisen näköinen palatessamme! Muuten kaikki oli kohtuu ennallaan. 

Halusin kuitenkin palata kotiin tuoreiden leikkokukkien kera, ja kun pysähdyimme matkalla äitini luona, niin piipahdin äkkiä läheisessä ihanassa kukkakaupassakin! 
Pionit olivat vallan kauniita, ja pyysin myyjää tekemään kauniin kimpun niistä. Ja todella mieluisan kimpun sainkin. Myyjäkin totesi, että tämä kesä on ollut kohtuu huono Pionien kanssa, huonoja yksilöitä ollut paljon. Samaa olen itsekin ajatellut. 

Nyt kuitenkin kävi tuuri, ja Pionit olivat mitä kauneimmat ja yllättävän kestävät samalla. Tämän kimpun kanssa oli ihana palata kotiin viettämään viimeisiä lomapäiviä!

8 kommenttia:

  1. Mä tavallaan odotan sitä syksyn sisustusinnostusta taas. Monesti se iskee ja tiedän että iskee nytkin. Iskisi vähän aikaisemmin kuin itselleni tyypillisesti syyskuusa niin saisin hankittua alestakin jotain :D Vaan ei, mikään ei innosta sisustuksen osalta juuri nyt, joten palataan sitten syksyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti siellä on hiljalleen sisustuskärpänen alkanut iskemään :) Nyt vielä onneksi on aleja riittänyt hyvin näihin päiviin asti, toivottavasti jotain mukavaa olet löytänyt :) Ja ollaanhan tässä nyt jo heinäkuun lopussa, niin kyllähän se syksy on taas jo lähempänä :)

      Poista
  2. Vietettiin pidennetty viikonloppu siellä pääkaupunkiseudulla ja on myönnettävä, että miesten käydessä urheiluliikkeissä minä poikkesin sisustusliikkeisiin ihastelemaan kaikkea kaunista. Jotain tarttui myös mukaanikin ja niitä olen nyt asetellut kotona. Eli, taitaa tuo syksy ja sisustelu olla täälläkin. :)
    Pionit ovat niin kauniita. Ja, kun sunnuntaina palasimme kotiin, odotti minua ihana yllätys. Pihamme pionit olivat intoutuneet sittenkin kukkimaan, vaikka itse ajttelin että tuuli ja sade katkoi oksat niin etteivät kukin tänä vuonna lainkaan.
    Mukavia heinäkuun päiviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppunne kuulostaa oikein mukavalta :) On niin mukava vaihtaa aina maisemaa, ja sitten kotiin paluu on aina yhtä ihana :) Tuliaisten kera vielä erityisen mukavaa :)

      Aivan ihana juttu, että Pioneja olet saanut ihastella tänne asti! <3 Ne ovat kyllä niin kesän lemppareihin kuuluvat :) Ja vielä jos niitä omassa pihassa kasvaa, niin voin vaan ajatella kuinka ihania ne ovat :)

      Iloista heinäkuun loppua! <3

      Poista
  3. Ihanat pionit <3 Sisustusintoa on täälläkin liikkeellä, mutta koitan siirtää syksyä kohti toteutuksia ja nauttia lomasta vielä täysillä. :)
    Mukavaa arkeen paluuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3
      Onneksi nuo olivat kestävät yksilöt, ja vielä todella kauniit :) Niistä oli iloa kotiin palatessa pitkään :)

      Teillä onkin ihan huisin ihana tilanne, kun on paljon sisustettavaa uudessa kodissa :) Ihan huippua <3

      Kiitos paljon, on ollut mukava palata arkeen ja tässä sivussa odotella syksyä ;) <3 Hih.

      Ihanaa heinäkuun loppua! <3

      Poista
  4. Ihanat kuvat ihanassa blogissa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, todella ihana kuulla! <3 Kiitos kauniista sanoistasi! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...