perjantai 19. heinäkuuta 2019

Reppu selkään ja pitkospuilleViimeisen virallisen lomapäivän kunniaksi viime sunnuntaina pakattiin reppuun eväät, ja suunnattiin aina yhtä ihanille Lammassaaren ( uudistuneille ) pitkospuille. 

Ensimmäinen pitkospuu retkihän tämä ei lomallemme ollut, mökillä ollessa poikettiin nimittäin Siikanevalla, mutta onhan nämä toisistaan kovasti eroavat paikat kuitenkin. Molemmat joka tapauksessa viehättäviä paikkoja :) 

Lammassaareen suuntaammekin usein loma aikoinamme, mutta nyt edellis kerrasta oli ehtinyt kulua harmillisen pitkä aika, ja siksi innolla tätä retkeä odotettiin. 


Viimeksi tosiaan kun itse olemme Lammassaareen reissailleet, uudet pitkospuut olivat vielä hiukan kesken, mutta nyt sinne johtaa upeat ja leveät pitkospuut, jolla kelpaa kävellä! 

Pitkospuilta käsin on aina yhtä viehättävä katsella k o r k e i d e n heinien takaa kohoavaa Helsinkiä. Niin "keskellä" kaupunkia, mutta kuin maalla. 

Evästauko pidettiin uudella näköalapaikalla, ja kuinka hauska sattuma olikaan kun siinä evästauon aikana iso lehmä, että lammaslauma tulivat aivan siihen lähelle juttelemaan! Olivatpa he vaan veikeitä tapauksia kertakaikkisesti! 

Pst. Kahvikuppi kuvassa ( vasemmalla ) näkyy kuinka lehmät ja lampaat ( oikealla ) alkoivat hiljalleen tulla lähemmäksi :)
Mökki reissun jälkeen itseäni odotti postissa ihana paketti, jota olin ehtinyt innolla odottamaan. Sain nimittäin ihanan uuden repun, ja reppu pääsisikin ensi kertaa tälle kesäiselle retkelle mukaan. Eväät kulkivat loistavasti mukana  Gaston Lugan repussa, ja reppu todettiin tällä reissulla oikein toimivan kokoiseksi retki repuksi. 

Seuraavana päivänä reppuun sujahti uimakamppeet, joten reppu on päässyt oikein aktiiviseen käyttöön heti! 

Jos innostuit repusta yhtälailla kun minä, niin koodilla STELLAVANILJA15  saat -15% alennusta kaikista tuotteista heidän sivuillaan ( klick ).Näiden kesäisten tunnelmien myötä toivottelen nyt oikein ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Reppu yhteistyössä: Gaston Luga6 kommenttia:

 1. Ihana retki teillä ollut ja tuo reppu on hieno. Täällä on otettu reppu käyttöön useamman vuoden jälkeen ja onhan reppu aina vaan niin kätevä.
  Aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! <3

   Kyllä se on useimmissa paikoissa todella kätevä ja niin mutkaton kantaa sitten mukana :)

   Iloista loppuviikkoa! :) <3

   Poista
 2. Onpas kiva reppu! Oikein kivan kuuloinen reissu noin muutenkin.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tuo Lammassaari on kyllä todella ihana paikka, sellainen leppoisa retkeilypaikka kauniille päivälle! :)

   Kiitos kovasti, ja iloa loppuviikkoon! <3

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen reissu teillä <3 Ja ihanan raikas reppu, tuolla kelpaa reissata.

  Aurinkoa iltaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä päivä oli kyllä mukava, ja loma oli hyvä lopettaa tähän :) <3

   Iloista elokuuta! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...