tiistai 29. lokakuuta 2019

Piristävä vinkki syksyynViime viikolla aukesi Espoon Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan kolmas ja viimeinen laajennusosa. Vaikka hieman harvemmin ko. kauppakeskuksessa on tullut käytyä ( sijainnin vuoksi ), niin tätä laajennusosaa odotin kyllä erityisen paljon avautuvaksi. 

Nimittäin kesällä kerran bongasin, että Ainoaan aukeaisi Suomen ensimmäinen SØSTRENE GRENE sisustuskauppa! Kurkistin silloin heidän sivujaan, ja olin kyllä myyty sillä hetkellä, vaikka siis kauppa ei aikaisemmin ollut itselle tuttu. Aloin seuraamaan heidän valikoimaansa, ja joka kerta heidän kuviaan tai katalogejaan katsellessa olin entistä enemmän myyty. 

Odotus oli siis kohtuu korkealla, kun sitten torstaina tämä kauppa aukesi... 
Hipsin paikalle jo hyvissä ajoin tapani mukaan, ja kaupan eteen oli kertynyt jo hyvän verran jonoa. Meitä odottajia oli siis muitakin! 

Aika kului jonossa yllättävän nopeaan, ja siinä sivussa oli mukava seurata iloisia ihmisiä, ja muutenkin tunnelmoida tätä uutta upeaa kauppakeskuksen laajennosta. 

Kun kello sitten napsahti 10, ovet aukesi, ja odotus oli palkittu! 
Ensi hetkestä lähtien itselleni tuli tunne, että odotus siis oli todellakin palkittu, ja uskaltaisin sanoa, että jopa vähän enemmänkin! 

Ihmisiä oli toki kiitettävästi liikkeellä, ja aivan rauhassa ei täten pystynyt katselemaan, joten seuraavaa kertaa odottaen... 
Sen verran kuitenkin pääsin katselemaan, että kotiin ei todellakaan tyhjin käsin tarvinnut lähteä ( ehkäpä päinvastoin, vai mitä ne kaksi kassia olivatkaan! ) , ja mm. kuvissa vilahtavat tuotteet kotiutui kaupasta. 

Joten, kaikki lähellä asuvat innokkaat sisustajat, tässä piristävä uusi kauppa tuttavuus, suosittelen ehdottomasti poikkeamaan! 
Ja ehdottomasti muualla asuville suosittelen laittamaan vinkin korvan taakse, ja kun matka pääkaupunkiseudulle suunnitteilla, kannattaa kurvailla Ainoaan! :) Ihanaa lokakuun viimeistä viikkoa kaikille! 


6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Kävinkin heti katsomassa millaisesta nettikaupasta on kyse ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa. Täytyykin pitää liike mielessä, kun sielläpäin liikkuu.
  Ihanaa alkavaa marraskuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! :) Tuo on kyllä sellainen aarreaitta! Siellä on nyt muutaman kerran tullut vierailtua, ja aina on löytynyt jotakin uutta ja mukavaa! :)
   Kannattaa siis ehdottomasti poiketa, ja toivottavasti tämä ketju laajenisi myös muualle suomeen :)

   Iloista viikonloppua Kaisa! :) <3

   Poista
 2. Se on aivan ihana kauppa! Kävin itse kahdesti viime viikonlopuin aikana kun uuteen ainoaan tutustuin. Aivan ihana <3 Löysin minäkin, joka en mielestäni ikinä sisusta sieltä paljon erilaisia asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tuohon yhtyä! :) Pitkästä aikaa oikein super hyvä liike aukeni Suomeen :)
   Aivan ihana kuulla, että teit myös löytöjä! :) Olen itsekin muutaman kerran käynyt, ja joka kerta ihastunut enemmän ja enemmän! :)

   Poista
 3. Voi että, en millään jaksaisi odottaa kesään asti, että pääsen käymään! Tää on kyllä niin mun tuuria, että aukesi juuri, kun on muutettu pois niiltä kulmilta. :D

  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä aika juttu tosiaan, että ehditte "juuri" muuttaa pois kun tämä aukesi! Uskon meinaan, että todellakin tulet tästä tykkäämään :) Mutta, eikös se niin mene, että hyvää kannattaa odottaa! :)

   Ihanaa viikonloppua Jenni! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...