torstai 17. lokakuuta 2019

Voi mikä ruska!Olen itse huokaillen sanonut u s e a m m a n  kerran, että kuinka itsestä tuntuukin juuri nyt, että ruska on kauniimpi kun yleensä on. Samaan hengen vetoon olen miettinyt, että josko sitä aina vaan ehtii "unohtaa" vuodessa kuinka kaunista sitä onkaan syksyllä parhaimmillaan. 
Mutta, sitten onkin ollut hauska törmätä ihan näihin samoihin ajatuksiin muiden suusta. Joten, olen tullut siihen tulokseen monien muiden kanssa, että kyllä, tänä vuonna ruska on varmasti tavallista kauniimpi! Ja tätähän ei laiteta pahaksemme, vaan tästä on kyllä oikeasti nautittu suurella sydämellä, niin kameran linssin läpi, kuin ilman muuta muutenkin! :) 

Kollaasin kuvat ovat kaikki viime viikon syysloman varrelta. Kiikutin ahkerasti kameraa mukana missä menimmekin, jotta tosiaan saisin ikuistettua tämän todella kauniin syksyn ja värit. 

Loma sujahti nopeasti ( luonnollisesti ), mutta erittäin mukavissa merkeissä pääosin mökkeillen, ja paljon ulkoillen. 
Mökiltä käsin tehtiin vähän retkeä niin luontoon, kuin kaupunkiinkin. Ja missä vain mennessä, ruska ihastutti matkan tekoa kyllä niin loistavasti! Jos yhden toivomuksen tähän väliin saisi sanoa, niin se varmasti olisi se, että tämä värikäs ja kaunis aika kestäisi vähän pidempään! 

Lomaan tosiaan mahtui mökkeilyä, paljon ulkoilua, rentoutumista, valokuvausta, hieman kyläilyä, ostosreissuja, yhdessä oloa,  ja tulipa mökillä keitettyä jopa ekat syksyn glögitkin! Ja kyllä, ne todella maistuivat niin hyvälle kylmän ulkoilun jälkeen! Mielessä kävi itseasiassa jo ensimmäiset joulutortutkin, joita mietin, josko pitäisi paistaa... :) 

Tälläisissä muistoissa ja tunnelmissa on palattu loman jälkeen arkeen kiinni. Kyllä on moneen kertaan todettu, että loman ajankohta oli kyllä mitä parhain! :) 

Ihanaa loppuviikkoa juuri sinulle! <3 

4 kommenttia:

 1. Nyt on ollut kyllä niin kaunis syksy. Illalla kun kävin lenkillä oli ihana potkia lehtiä ja nauttia sateen jälkeisestä luonnosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan totta! :) Ihan uskomattoman kaunis, ja kyllä sitä on tullut ihasteltua :)

   Tuo kuulostaa kertakaikkisen hyvältä, se on niin syksyn juttu! <3

   Poista
 2. Syksy on ollut todella kaunis ja siitä on saanut nauttia jotekin poikkeuksellisen pitkään. Tai sitten huomaan asioita nykyisin eri tavalla, tiedä sitten kumpi on oikein :)

  Kauniita ruskakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on totta, vaikka aina tässä vaiheessa sitä toivoo, että kestäisipä vielä hetken :) Varmasti yhtälailla kun kesäihmiset toivoisi lämmön jatkuvan vielä hetken, niin itse ainakin näin syysihmisenä nauttisin mielellään ruskasta vähän pidempään! :)

   Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Ihanaa lokakuun viimeistä viikkoa! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...