torstai 7. toukokuuta 2020

Näkyvissä vaaleanpunaista



Blogiani pidempään seuranneet tietää varmasti enemmän kun hyvin, että lempi vuodenaikani on ehdottomasti s y k s y kaikkine väreineen. Kuinka sitä kaunista aikaa alankaan aina loppukesästä odottamaan jo k o v a s t i! 

Mutta, kyllä syksyn perässä tulee  juuri tämä aika keväästä kun kaikkialla alkaa vihertämään ja luonto herää todellakin eloon talven jälkeen. Lisättäköön edelliseen lauseeseen vielä viherryksen lisäksi tämä kirsikkapuiden mitä hurmaavin punerrus! 

Joka vuosi nuo pienet ja hennot vaaleanpunaiset kukat hurmaavat enemmän ja enemmän! Tämä aika on myös saatava ikuistettua kameran linssin läpi muistoksi. 




Itselläni on ns. vakiopaikka missä tulee seurattua koska kukinta on kauneimmillaan ja ompa siellä tullut luonnollisesti kameran kanssa heiluttua kerta jos toinenkin. 

Viime vuonna käytiin kurkistamassa Porvoossa jo vapun aikaan tätä kaunista loistoa ja sepäs olikin kertakaikkisen hurmaava pieni puisto, jossa kasvoi itseasiassa myös Magnolia puita, joten paikka oli sanomattakin aivan hurmaava! 

Tämän vuoden kuvat ovat itselleni myös uudesta paikasta, nimittäin viime sunnuntain pyörälenkillä tuli upea määrä kauniita kirsikkapuita vastaan ja eilen vapaapäivän kunniaksi pakkasin kameran mukaan ja lähdin uudelle pyöräretkelle ikuistamaan tämän vuoden loistoa :) 




Kuvia tuli räpsittyä kiitettävä määrä ja kuvien oton välissä ihastelin ja ihastelin tätä upeaa näkymää. Kun vihdoin maltoin laskea kameran pois, niin en silti olisi millään malttanut lähteä jatkamaan matkaa, koska aurinko paistoi niin kauniisti ja mikäs tuollaisen vaaleanpunaisen puun alla ollessa! Ja taisipa olla kevään lämpimin päiväkin. 

Oletko jo käynyt ihastelemassa jossakin tätä vaaleanpunaista kauneutta? :) 

Ihanaa päivää kaikille!  

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin kauniita nuo kirsikankukat <3 Itse en ole ehtinyt käydä missään, niitä ihastelemassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, kertakaikkisen hurmaavia! :) Kuinka harmi onkaan, kun kukinta aika on niin lyhyt. Mutta niin kaunis näky todella <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...