keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Yksi toteutunut haaveViime postauksessa kurkittiin uuteen tulevaan kotiin ulkoa päin ja nyt on hyvä hieman aasin siltaa jatkaa uuden kodin sisustuspuolelle tässä postauksessa. 

Kuten viime postauksessa kerroin että heinäkuun lopulle on näytetty hieman vihreää valoa, josko uusi koti olisi valmis silloin  ja tässä on nyt hieman jännitetty kuinka kiire meillä tulee lopunkaiken muuton kanssa sitten olemaan. Päätettiinkin nyt hyvissä ajoissa aloittaa jo tekemään mitä pystyy ja ensimmäisenä on ( tarkka ) tavaroiden läpikäyminen. 

Kerroin aikaisemmin jo, että vaikka neliö määrä liki tuplaantuu, niin tämän kodin huonekalut eivät kaikki ole toimivia uuteen kotiin ikävä kyllä ja osa lähtee kiertoon. Aloiteltiin siis jo mahdollisten huonekalujen + tavaroiden karsiminen viikonloppuna. 
Hieman tässä siis mennään jo "laatikko elämää" , koska mm. makuuhuoneen senkki myytiin pois. Noh, tuleepa tässä samalla jo pakattua osaa tavaroista, eli jotain hyvääkin! 

Vaikka sisustustyyli on itsellä muuttunut hyvinkin paljon vuosien ja matkan varrella, niin yksi haave on ollut ja pysynyt. Nimittäin tämä Ratian Saaristo kirstu. Sille ei valitettavasti ole vaan ollut oikein ikinä nykyisessä kodissa paikkaa, joten siksi se on pysynyt siellä haavelistalla. 
Nyt kuitenkin huomasin sen olevan alennuksessa ja kipitinkin sen hakemaan senkin tilalle jotta pyyhkeitä ja liinavaatteita sai laitettua väliaikaisesti tänne. 

Olin kyllä todella tyytyväinen tähän ostokseen, pitkä haave tuli todellakin nyt täytettyä! Kyllä niin hirveästi odotan, että tämä(kin) kiikutetaan pitkän odotuksen jälkeen uuteen kotiin! 

Vaikka vasta onkin tehty muutama muutos kotona muuton suhteen, niin koti tuntuu hieman riisutulta jo nyt. Kuitenkin tämä on varmasti ihan hyvä näin, että pikkuhiljaa tulee tätä kotia sitten jätettyä taakseen. Monta kertaa olen ajatellut, että kyllä tästä kodista ainakin kuvia on yllin kyllin josko ikävä iskee... 

Iloista keskiviikkoa kaikille!
4 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis ja ajaton, säilytystilaa ei kuitenkaan ole koskaan liikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon myös, että tämä tulee olemaan matkassamme pitkään! :)

   Se on kyllä harvinaisen totta, vaikka nyt vaikuttaa että uudessa kodissa olisi paljonkin säilytystilaa, mutta oikeastaan jo tiedän että tulen varmasti syömään sanani vielä... :)

   Poista
 2. Hyvän löydön olet tehnyt. Ja, juuri noin, pikkuhiljaa kun käy kaappeja läpi ei tule sitten h-hetkellä kova hoppu ja tuska. Kun tietää että pian pääsee uuteen kotiin asumaan, sietää tuota laatikkoelämääkin aika kivuttomasti. :)

  Aurinkoa loppuviikkoosi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun nyt uuden kodin myötä pystyy vihdoin toteuttamaan monia pitkään mielessä olleita haaveita :) Tila on kuitenkin tässä kaksiossa tullut usein vastaan.

   Täytyy ilman muuta nyt tehdä jo voitava, koska huonoimmassa tapauksessa meillä tulee todella kiire muuton kanssa. Toivottavasti kuitenkin ei menisi ihan viime hetkille vaan olisi vähän paremmin aikaa.

   Aurinkoista viikonloppua myös sinne! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...