sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Yksinkertaista ja kaunistaInstan puolella onkin tämän kevään aikana vilahdellut jo muutamiakin kuvia myös eräästä haaveesta, joka kotiutui vielä nykyiseen kotiin ja uudessa kodissa kurkataan sitten hieman erilaiseen versioon tästä. 

Tässä tuotteessa todellakin yhdistyy yksinkertaisuus ja kauneus. 
Vaikka toisinaan otsikkoa on vaikea postaukselle keksiä ( ainakin allekirjoittaneella ) niin tässä tapauksessa otsikko mielestäni kuvaa erittäin osuvasti tätä kyseistä tuotetta. 

Postauksessa muutamia tunnelmia kevään varrelta.
Everyday Design on perustettu vuonna 1995. Kyseessä on suomalainen perheyritys. Heidän tuotteisiin kuuluu käytännöllisiä säilytys ja sisustustuotteita, jotka sopivat niin kotiin kun toimistoihin. 

Yli 90% tuotteista valmistetaan suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu että Design from Finland merkit. 

Tuotteiden suunnittelun pohjalla on toiminnallisuus, tyylikkyys, tarpeellisuus sekä hyvä hinta-laatusuhde. 

Everyday Design- teemme tilaa onnellisuudelle. Voisiko tätä enää paremmin sanoa?
Itse valitsin telineen valkoisena, vaikka hetken mietin myös mustaa tai hopeista. Värejä löytyy siis useampia ja moneen eri makuun. 
Telineeseen puolestaan valitsin juuttikassin luonnonvalkoisena. Tämä valinta olikin itselle helpompi kun telineen valinta. Telineeseen on saatavissa myös paperikassi, jos sellainen on enemmän omaan makuun kun juuttikassi. 

Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin, alkaa uuden kodin sisutus olemaan kutakuinkin valmiina ajatuksen tasolla. Pari juttua vielä hakee paikkaansa ja se tulee varmasti selviämään kun kokonaisuus hahmottuu. Tämän telineen paikka on yksi sellainen, mutta paras paikka varmasti löytyy. 

Tähän loppuun vielä alekoodia Everyday Design tuotteisiin!
Koodilla " stellavanilja10 " saat 10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista verkkokaupassa ja koodi on voimassa aina juhannukseen asti! 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! * yhteistyössä Everyday Design

4 kommenttia:

 1. Onpas se kaunis ja todellakin kivan yksinkertainen moneen sisustukseen sopiva.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä vaan :) Itse pidän myös todella paljon ja kuinka pienellä sitten saakaan vaihtelua myös kun kassin vaihtaminen on helppoa :)

   Kiitos kaunis ja iloa uuteen viikkoon! :)

   Poista
 2. Tää on kyllä tosi ihana ja monikäyttöinen. Tosi kaunis tää valkoisen yhdistelmä, voin kuvitella, että uudessa kodissa paikka tälle löytyy helposti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, tämä on kyllä tosi mieleinen ja sopii kyllä niin nykyiseen kuin sitten uuteenkin kotiin :) <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...