perjantai 24. heinäkuuta 2020

Kohti lempi kuukautta kesässäHeinäkuu alkaa olemaan paremmalla puolella ja elokuu jo hyvin lähellä. 
Vaikka kuun alussa ajattelin, että tämä kuukausi menee varmasti hyvin hyvin hitaasti, kun niin odotamme muuttoa, niin kaikkea muuta! Kuukausi on mennyt aivan hujauksessa. Nyt jos koska vielä kaipaisi muutaman tunnin vuorokauteen lisääkin. 

Yksi päivä palailinkin postauksia hieman taaksepäin ja siinäkin tuli mietittyä ajankulua. Muistelin mm. ( klick ) tätä aikaa, kuinka se tuntuukaan että se oli vasta! 
Ja kuinka sitä jo tuossa kevät talvella omalla tavallaan piti muuttoa niin lähellä olevana, vaikka siihen aikaa olikin.

Eipä sillä, että itseäni haittaisi tämä ajankulu nyt kesällä. Elokuu on ehdoton lempikuukausi kesässä. Ne hämärtyvät illat ja toive jo tulevasta syksystä! Tänä vuonna nyt vielä tuplasti vai pitäisikö sanoa peräti triplasti enemmän elokuuta odottaen, koska silloin suuri odotus päättyy ja haaveemme toteutuu: muutto uuteen paritaloomme <3
Ilmatkin ovat vaihdelleet niin kovasti heinäkuussa. On ollut helteisiä ja aurinkoisia kesäpäiviä ja mahtuipa tähän kuukauteen myös muutama viileä ja todella sateinen päivä, joka sai tietysti tämän jo haaveilemaan siitä syksystä... 

Sateisena päivänä leivoin omppumuffinseja, jotka hieman uudella muokkaamallani ohjeella onnistuivatkin todella hyvin. Ei ehkä ulkonäöllisesti, mutta maultaan. 
Kun sitten taas hellepäivänä teki mieli leipoa kesän ensimmäinen mustikkapiiras. Ei tosin itse poimituista marjoista, joka olisi kruunannut piirakan, mutta pensasmustikat toimivat lähes yhtä hyvin. 
Täällä alkoi tänään pidennetty viikonloppu vapaa ja jokainen päivä tulee tarpeeseen tässä muuton keskellä. Työpäiviä ennen lomaa olisi enää neljä jäljellä, lähenee sekin! 

Tänään olisi tarkoitus tehdä pikavisiitti IKEA:an ja hakea sieltä uusi tv-taso ja ruokapöytä valmiiksi varastoon, jotta sitten muuttopäivänä päästään kasailemaan huonekaluja, eikä sitten tarvitse lähteä tuotteita hakemaan. 

Tällä viikolla on tehty jo useampi reissu Pelican varastolle ja siellä se varasto on alkanut täyttyä jo hyvää vauhtia! Kuinka onni olikaan, että saatiin varasto niin läheltä, siihen on näppärä tehdä iltaisin muutama kierros! :) 

Nyt kuitenkin toivottelen kaikille iloista heinäkuista viikonloppua! <3

4 kommenttia:

 1. Kyllä se elokuu sieltä tulee, kesän lapsena rakastan silti eniten juuri elokuuta ja sen piemenviä iltoja.

  Ihania heinäkuun viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, nyt on onnistuneesti korkattu elokuu aluilleen, onneksi :)

   Elokuussa on todellakin aivan ihana tunnelma ja kun syksy on niin oma juttuni, niin tottakai senkin vuoksi elokuu lukeutuu kesästä lemppari kuukaudeksi :)

   Iloista alkanutta elokuuta! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia <3 Itse leivoin eilen, pari banaanikakkua mustuneista banskuista. Mustikkapiirakkaa tekisi myös kovasti mieli. :) Tsemppiä muuttoon, lopussa se kiitos seisoo. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3

   Mustikkapiirakkaa tarvii ehdottomasti tehdä uudestaan ja vielä tuoreista mustikoista :) Sitten voikin alkaa jo odottelemaan omppusatoa.. :)

   Kiitos niin paljon, eka osa onneksi nyt ohi, toista odottaen! :) <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...