tiistai 11. elokuuta 2020

Enää kaksi yötä

 Kirjoittelin tätä postausta mökin verannalla auringon paistaessa ja ihanan kesätuulen humistessa taustalla. Aivan ihana ja rauhallinen hetki. Loppukesän tuntua, josta niin kovasti pidän. 

Mietin otsikkoa hetken jos toisenkin, enkä oikein tiennyt mikä nyt parhaiten sopisi tähän postaukseen, mutta ajatuksiin tuo otsikko sopi nyt parhaiten, joten sillä mennään. 

Muuttoon on siis vain kaksi yötä enää! Täytyy sanoa, että olen varmasti menneet kaksi viikkoa laskenut öitä siihen hetkeen ja odottanut varmasti vähintään yhtä paljon sitä muuttohetkeä, kuin mitä lapset odottaa joulua! Useampaan kertaan päivässä olen ehtinyt miettiä, että taas päivä vähemmän ja ison unelman toteutuminen lähempänä. 
Nyt varmaan otsikon "tärkeellisyys" aukenee paremmin :) 

Halusin koota muutaman kuvan vanhasta kodista vielä kollaasin muotoon, vaikka reippaan seitsemän vuoden aikana tänne blogiin että instaan on koti kuvia paljon kertynyt. Olkoon tämä kuitenkin nyt piste edelliselle kodille nyt tässä blogissakin. 

Meinasin ensin, että alan käymään kuvia pidemmältäkin ajalta läpi, mutta päädyin laittamaan kuitenkin lähempien aikojen kuvia, koska näin koti oli mieluisimmillaan meille. Useampaa sisustusta ja tyyliä on entiseen kotiin mahtunut, mutta saatiimpa viimeisen vuoden aikana koti todella toimivaksi ja mieluisaksi paremmilla huonekalu hankinnoilla ja keittiörempalla, että sillä tärkeäksi tulleella ilmalämpöpumpulla. 

Viime postauksessa kirjoittelin hieman hupaisastakin muuttopäivästä ( muutto osa 1 ) ja onneksi nyt jo hieman tuolle päivälle voi naurahtaa. Vaikka silloin kyllä nauru olikin kaukana. Päivä oli todella kiireinen ja aikataulultaankin tiukka ja koska kanssamme asustaa kaksi karvatassua jotka ovat muutenkin äärettömän arkoja, niin kaikki piti yrittää tehdä mahdollisimman hyvin heitäkin ajatellen. Emme siis olisi mitenkään pystyneet hoitamaan enää asuntomme loppusiivousta itse, vaan se päätettiin suosista ulkoistaa ja saimmekin todella reippaan siivoajan avuksemme Clefax siivouspalvelusta. Kuinka tämä helpottikaan meidän päiväämme ja ei voi kun kiittää kuinka puhdasta jälkeä tuli! Voimme siis ehdottomasti suositella tätä ja varmasti jatkossakin itse käytämme myös! 

Mökkiloma alkaa tosiaan olemaan loppupuolella ja vaikka joka kesä tässä vaiheessa tuntuu harmilliselta lähteä, on nyt tilanne hieman toinen. Tottakai mökkiä tulee taas ikävä ja sinne kaivataan pian takaisin. Syksyllä sitten taas :) 

Tsemppiä kaikille arjen alkuun, kenellä arki alkaa tällä viikolla ja lomailijoille mukavia hetkiä :) 

* Siivouspalvelusta saatu alennusta blogipostausta vastaan 


2 kommenttia:

  1. Tuntuu, että ihmiset ulkoistavat siivouksen yhä useammin. Siskoni perusti juuri oman siivousalan yrityksen. Olen hieman seuraillut sivusta kun hän on esimerkiksi valinnut toiminnanohjausjärjestelmää tai pohtinut markkinointikanavia. Se on ollut mielenkiintoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmasti ihan totta! Tuntuu että nykyään on aikaa vähemmän, ja kiirettä enemmän. Arki on kiireistä ja siivoukseen kaivataan apua. Onhan se ilman muuta oikein mukavaa tulla siivottuun kotiin, vaikka itsekin ihan "tykkään" siivouksesta koska työn jälki palkitsee :) Mutta toisinaan on aivan luksusta tälläinen palvelu :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...