perjantai 28. elokuuta 2020

Ajatuksia uudesta kodista sekä mieluisia yllätyksiä

 Elettiin vielä helmikuun alkupuolta kun kävimme eräänä erittäin sateisena lauantaina tekemässä asuntokaupat. Muistan sen ( uuden ) ja jännittävän hetken edelleen kuin eilisen! 

Koti, jota oli muutama viikko ehditty miettiä ja käydä katsomassa miltä rakennuksella näyttää tuli vihdoin entistä todellisemmaksi tuon lauantain jälkeen. Olimme oikeasti monen vuoden etsinnän jälkeen löytäneet oman uuden kodin <3

Siitä alkoi noin puolen vuoden i s o odotus! 
Välillä odotus tuntui pitkältä kun mikä, toisaalta aika riensi toisinaan hurjankin nopeasti! 
Lenkkeilimme viikottain uuden kodin ohitse ja seurailimme kuinka hommat edistyy. Kaikki suurimmat ( näkyvimmät ) hommat tuntui aina mielettömän hienolta ohi mennessä. 
Kävimme lähes kuukausittain katsomassa myös sisältä miltä kodissa näyttää ja mietimme miltä siellä tuntuukaan oikein asua monen kerrostalo vuoden jälkeen. 
Suunnittelimme huonekaluja ja huonejärjestystä joka tuntuikin uskomattoman helpolta sekä selkeältä. Palaset loksahtivat kuin itsestään paikoilleen. Ainoastaan muutama kysymysmerkki jäi ilmaan ja nekin nyt hiljalleen on alkanut ratkeamaan. 

Nyt puolen vuoden odotus on päättynyt ja koti on valmistunut. 
Kaksi viikkoa uudessa kodissa on hujahtanut aivan mielettömän nopeaa. Joka päivä useampaan kertaan tulee niin hyvä ja onnellinen olo.

Tässä on meidän koti <3
Asuntokauppojen yhteydessä saimme kaksi kaunista Balmuirin pakettia. Paketeista paljastui valkoiset ja pehmeät käsipyyhkeet. 
Pyyhkeet saivat olla paketeissa muuttoon asti, ja itseasiassa vasta tässä viime viikolla tulivat vastaan ja pyyhkeet pääsivät pesun kautta käyttöön. 

Tähän väliin muuten sopiikin sanoa, että olen ollut aivan innoissaan kun olen saanut kuivatella pyykkiä terassilla! Rakastan ulkona kuivatun pyykin tuoksua, ja kun tässä parin viime viikon aikana pyykkikone on hurissut aivan lukemattoman monta kertaa, niin olen heti päässyt nauttimaan tästä ilosta ihan kunnolla! 
Rakennuttaja pääsi yllättämään vielä uudemman kerran, nimittäin avainten luovutuspäivänä saatiin vielä uusi lahja. Tällä kertaa ehkä vielä aavistuksen mieluisampi ( jos voi verrata :D ) lahja paljastui kauniista Marimekon kassista. Nimittäin ihana Räsymatto kulho. 

Tälläinen itseasiassa jo löytyikin ennestään, mutta aina käyttöä näille ihanuuksille löytyy. :) 


** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

Viikko alkaa olemaan loppusuoralla. Täällä oli tällä erää pari arkivapaata ja edessä on työviikonloppu. Erittäin mukavat vapaat pienestä sähläyksestä huolimatta olikin, ja ensimmäisiä vieraitakin ehti siis uudessa kodissa jo käymään :) 

Nyt toivottelen mukavaa elokuun viimeistä viikonloppua kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Niin ihanaa, kun pitkä odotus on nyt ohi ja olette päässeet asettumaan uuteen kotiin! Malttamattomana odottelen täällä lisäkuvia kauniista kodista. <3 ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on ihan totta! <3 Onneksi ollaan tässä vaiheessa, pitkä odotus on päättynyt :)

   Ihana kuulla ja kiitos kun elät niin ihanasti mukana! :) <3 Kuvia tulee ilman muuta pikkuhiljaa kun saan vielä paremmin tartuttua kameraan :)

   Kiitos kovasti ja iloista uutta viikkoa! <3

   Poista
 2. Ihanat lahjat <3 Itselläkin on kaksi kulhoa, kun toisen olen saanut lahjaksi. Kaunis uusi koti siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, aika mukavia yllätyksiä todellakin rakennuttajan puolelta :)

   Kiitos kovasti Suffeliini :) <3

   Poista
 3. Te olettekin saanut mukavia lahjoja rakennuttajalta. Ja, onnea vielä uuteen kotiin.
  Ihania syyspäiviä uudessa kodissanne ja lähimetsissä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Kaisa kovasti! <3

   Olivat kyllä oikein oivia ja todella mieluisia yllätyksiä, käyttöön päässeet :)

   Iloista alkanutta syksyä! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...