keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Pellavien pehmeyttä

 Syyskuu on jo paremmalla puolella! Voi ajankulu! Nyt juuri aletaan elämään sitä aikaa missä itse toivoisin, että kellot kulkisivat hiukan hitaammin. Saisi todellakin nauttia vielä enemmän tästä syksyn kauneudesta ja tunnelmasta ja tuoksusta. Tämä aika vuodesta kun on... <3

Ruska-aika alkaa saapua tänne eteläänkin pikkuhiljaa ja tuolla luonnossa on mitä ihanin nyt kulkea. Luonto muuttuu jos ei nyt päivittäin niin viikottain nyt kauniimmaksi ja kauniimmaksi. Kuinka odotankaan, että pääsen joku kirpsakka aamu kuvaamaan tuota kauneutta ulos. Samalla kun eletään tätä itselle mieluisinta vuodenaikaa, niin onhan tämä syksy samalla tätä pesän ja kodin rakennuksen aikaa. Tätäkään en muuten pistä pahaksi ollenkaan tässä vuodenajassa :) 

On ihana kaivella taljoja sekä torkkupeittoja kesäsäilöstä ja sisustella kotia muutenkin tulevaa pitkää talvea varten. 

Kevät-talvella sain ihanan lähetyksen Familon:ilta, joka sisälsi ihanan pehmeän pellava pussilakana setin. Tottakai tämä teki kovasti mieli ottaa käyttöön heti, mutta päätin malttaa mieleni ja odottaa uuteen kotiin asti. 

Pyykättävää muuton yhteydessä riitti ja se kuuluisa kuivatus josta taannoin kirjoittelinkin, niin ei meinannut ihan pysyä pyykkäykseni tahdissa. Mutta odotus kuitenkin palkittiin ja vihdoin sain pestyä tämän pehmoisen setin ja se pääsi käyttöön. Oli se vaan kaiken odotuksen arvoinen! Kyllä täytyy sanoa, että on näissä pellavalakanoissa aivan oma juttunsa. Ja itse voisin vielä sanoa, että käytössä sen vasta todellisuudessa huomaa. Vaikka olenkin vannoutunut päiväpeiton käyttäjä, niin täytyy sanoa, että tämä pellavapetaus on kyllä kaikessa rentoudessaan aivan ihana juuri näin. Tämä kuuluu varmasti siihen poikkeus vahvistaa säännön listalle :) 

Makuuhuone(kin) on vielä hieman viittävaille valmis, niin kuin vähän joka huone tällä hetkellä. Mutta hiljaa onneksi hyvä tulee ja onhan tässä kohtaa juuri näinkin kiva rakentaa sitä pesää talvea kohti mentäessä. 

Ajatella, että uudessa kodissa on asuttu jo reilu kuukausi! Vieläkin kun tuntuu niin siltä toisinaan, että tätä vielä odotetaan... onneksi täällä on juuri nyt niin hyvä olla <3 

Iloista syksyistä viikkoa! 


* Yhteistyössä: Familon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...