maanantai 28. syyskuuta 2020

Ruokailutilaa ja syysjuttuja

 Iloista syyskuun viimeistä viikkoa kaikille! :) 

Ensimmäinen syyskuukausi alkaa olemaan liki paketissa ja ei varmasti liene ylläri, että täällä ollaan ihan innoissaan kun syksy on oikeasti tullut. Vaikkakin ilmat ovat olleet kohtuu kesäisiäkin jopa! Mutta kyllä ne kirpsakat aamut sieltä vielä ehtii tulla, jota täällä odottelen kovasti kera auringon paisteen! :) Ja niiden ihanien tumppujen kanssa, jotka instan puolella ehti viikonloppuna vilahtaa...

Eihän tähän voi jälleen kun todeta, että s y k s y ... <3 
Keväällä tuli leivottua harvinaisen paljon ( enkä varmasti ole ainoa ), ja olihan tuo nyt todella mukavaa puuhaa kotona ollessa pahimpana korona aikana. 
Kesä sen sijaan meni kohtuu vähäisellä leipomisella, ehkäpä muuttokin siihen vaikutti... nyt sitten syksyn tullen on taas ollut todella mukava leipoa ja toki uudessa keittiössä on äärettömän mukava touhuilla :) 

Omppupiirakkaa on tullut tehtyä useampaan kertaan sekä tavallisena että gluteenittomana aina samalla. Olenkin ihan innoissaan ollut, kun olen saanut oikein kunnolla leipoa! Ja onhan omppu piirakka yksi ihan ehdottomia lemppareita. 

Viime viikolla sen sijaan tuli leivottua pitkästä aikaa porkkanakakkua, joka kyllä kuuluu niin syksyyn kuten omppupiirakkakin. Onhan tuo nyt vaan niin hyvää, ettei sanotuksi saa! Päälle laitoin ( tälläkin ) kertaa vaniljarahkaa ja sitten pähkinärouhetta. Tuo sopii aivan loistavasti yksinään päällysteeksi! 
Kaverin kanssa olikin sitten mukava viettää kahvihetkeä jutustellen ja kuulumisia vaihdellen :) 
Tässä samalla päästäänkin kurkkaamaan miltä ruokailutilassa näyttää uudessa kodissa! Instan puolella kuvia onkin tästä jo vilahtanut, mutta blogiin en ole vielä aikaisemmin ehtinyt päivitellä. 

Pöytä ostettiin IKEA:sta jo ennen muuttoa, ja sujuvasti se odotteli sitten varastossa laatikossa, että pääsee uuteen kotiin. Pöydän osto meinasi tuottaa hieman harmaita hiuksia, mutta lopputulokseen ollaan kyllä todella tyytyväisiä! Isompikin pöytä olisi mahtunut ja aika näyttää jos tulee vastaava pöytä isompana vastaan niin vaihdetaanko siinä tapauksessa. 

Pidemmän aikaa meillä on ollut haaveissa *HAY:n AAC22 tuolit, mutta vanhaan kotiin ne olisivat olleet liian massiiviset. Useampaan kertaan ollaan käyty koeistumassa tuoleja, ja ajateltu, että sitten kun se uusi koti joskus tulee vastaan... Joten kun vanhat tuolit saivat kaveriltani uuden hyvän kodin, niin muuttopäivänä Porin Kalustetalo:n pakettiauto kurvasi pihaan ja meille kotiutui neljä näitä tuoleja. Ja juuri sillä hetkellä meillä toteutui jälleen yksi haave. <3 

Ollaankin mietitty useampaan kertaan, että uuden kodin myötä meillä kyllä toteutui todellakin niin monta haavetta kerta rysäyksellä, tai ainakin toteutuu tässä pikkuhiljaa. Tässä siis on jälleen yksi iso lumipallo ilmiö! 

On ollut myös aivan ihana kuulla, kuinka vieraatkin ovat kehuneet näitä tuoleja, ja kyllä vaan, näissä tuoleissa istuu todellakin niin mielellään. 
Yksi tuoleista pääsi työtuoliksi ja aina tarpeen tullen sitten pöydän ääreen. Tosin, viikonloppuna heräsi yksi työtuoli haavekin... sekin yllättäen HAY:n. Täytyypä hieman miettiä :) 


Mutta, nyt on aika toivotella iloista alkanutta viikkoa kaikille! :)* Tuoleista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

4 kommenttia:

 1. Kaunis ruokailutila ja siis nää Hayt on kyllä hyvät istua, itse tulee välillä istuttua pitkiäkin aikoja, kun toimii mulla työpöydän tuolina. :) Ihanaa syysviikkoa! 🍂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni paljon! <3

   Ovat kyllä todellakin, ihan mielikseen istuskelee pidemmänkin aikaa :) Eli sopii aivan loistavasti työtuoliksikin. Meilläkin tosiaan yksi toimii työtuolina ja sitten tarvittaessa otetaan pöydän ääreen :)

   Iloista syys viikonloppua! :) <3

   Poista
 2. Kaunis ja raikas ruokailutila <3 Itsekkin miettisin, josko joku päivä leipoisi omppupiirakkaa. :) Kesällä jäi vähemmälle leipomiset täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista! :) <3

   Tämä tila on kyllä raikas ja valoisa isojen ikkunoiden ansiosta! :) Valoa tulvii sisään todella kovasti :)

   Nyt on hyvä aika ottaa leipomisesta ilo irti, näin ihanan syksyn tullen :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...