tiistai 27. lokakuuta 2020

Ensimmäiset joulutortut & kaunis pakkasaamu

 Lokakuuta mennään jo viimeisiä päiviä ja pian on aika sanoa tälle omalle lemppari kuukaudelle heipat. Ottaa vastaan viimeinen syyskuukausi: marraskuu. Tässä vaiheessa ei voi kun taas ihmetellä tätä ajankulua! Mihin tämä ihana syksykin on oikeasti näin nopeasti kadonnut? Samalla vuosi lähenee loppuaan, joka tuntuu myös jotenkin todella hurjalta! Yritäppä tässä nyt perässä itse pysyä. 

Tämä syksy on ollut poikkeuksellisen lämmin ainakin täällä etelässä. Vain muutama pakkasaamu on ollut koko syksyn aikana. Mutta ne muutamat ovat kyllä olleet sitäkin kauniimpia. :) Siinä on ehdottomasti yksi juttu joka on itselle syksyssä todella tärkeä! 

Harmiksi en ole näitä pakkasaamuja ihan kunnon ajankanssa päässyt kuvaamaan, mutta onneksi muutaman räpsyn yhtenä aamuna ehdin ottaa ennen kun aurinko alkoi lämmittää vielä säteillään. Toivottavasti tässä vielä tulisi tuollainen kaunis pakkasaamu ennen kun kaikki lehdet ovat pudonneet. Nauttisin kyllä niin paljon kun pääsisin kuvaamaan kunnolla tätä kauneutta. 

Seuraavaksi odotellaan varmasti sitä ensilunta saapuvaksi, joka kyllä on aina vuosi vuoden jälkeen myös upea juttu. Kunhan sitä ei tule ihan kaaokseen asti heti ekalla kerralla! :D
Viime viikolla tuli myös leivottua ensimmäiset joulutortut! Ja voi ja oi, kuinka hyvältä ne ensimmäiset tortut maistuikaan :) Tortut sopivat täydellisesti sateiseen vapaapäivään, jolloin aurinko välillä yritti pilkistää. Kausi on nyt avattu!

Vielä muutamia vuosia sitten ajattelin joulusta, että liian aikaisin ei voi aloittaa jouluisia puuhia. Ja mietti, uskaltaako sitä sanaakaan suurinpiirtein sanoa liian aikaisin syksyllä. Mutta näin kun vuosia on mennyt eteenpäin, niin on myös mieli muuttunut. Aloittelen joulutouhut siinä vaiheessa kun siltä tuntuu, oli sitten joulu vielä kovin kaukana tai vaikka sitten jo kovinkin lähellä. 
Onko täällä muita jotka ajattelee samalla tavalla? :) 

Nyt kuitenkin aamupala touhuihin ja töihin! 

Mukavaa päivää kaikille! 

2 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat & ihana blogi!💚

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Iloista alkavaa viikonloppua! :) <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...