sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Ihana tuliainen

 Heippa lokakuulle myös tänne blogin puolelle! :) 

Lemppari kuukausi on vuodesta alkanut, ja ihan varmasti tulen nauttimaan jokaisesta kauniista lokakuisesta syyspäivästä... ja myös niistä sadepäivistäkin! 
Aina näin syksyn tullen tunnen niin suurta onnea, koska tämä vaan on niin oma juttu! Rikkaus siis onkin ehdottomasti neljä kaunista vuodenaikaa ja varmasti jokaiselle on se oma tärkein aikansa. Nautitaan siis näistä hetkistä, aika menee aina niin nopeasti vuodenajasta toiseen kuitenkin :) 

Ystäväni kävi pari viikkoa sitten kylässä, ja toi mukanaan kyllä todella kauniin tuliaisen. Nimittäin tuon ihanan kranssin. Se on tehty pippureista! Kyllä, aivan totta! Kranssi oli kauniisti sellofaanissa ja kun sen avasi, niin ihanan pippurin tuoksu kyllä tuli, jopa tälläiselle huono hajuaistiselle ;) 
Tuo on jotenkin niin persoonallinen ja samalla kovin ihana! Tämä kyllä oli todella mieluisa yllätys! Kiitos siis vielä tätäkin kautta S! <3

Kranssille oli mielessä heti parikin paikkaa, mutta loppujen lopuksi kolmas vaihtoehto vei voiton. Täytyypä kuvailla joku päivä ja näyttää sitten mihin kranssi päätyi. 

Tämäkin sopii niin ihanasti syksyyn väriltään, mutta saa kyllä ilahduttaa ja antaa väriä kotiin myös pitkin vuotta. Tästä jää ihana muisto. 

Täällä oltaisiin jo ihan syysloman kynnyksellä! Kolme työpäivää olisi edessä, ja sitten alkaa syysloma! Mitään suuria suunnitelmia lomalle ei ole, ulkoilua, kodin laittoa, ja muutama retki :) Mennään ihan fiiliksen mukaan. 

Nyt kuitenkin iloista sunnuntaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...