lauantai 31. lokakuuta 2020

Printtejä uudessa kodissa

 Koti alkaa valmistua pala palalta, vaikka vielä muutama muuttolaatikko odottelee purkamista ja jotkin tavarat hakevat vielä paikkaansa. Aika näyttää varmasti mihin kaikki asettuu ( tai siirtyy vielä montakin kertaa ) mutta ehdottomasti paremmalla puolella ollaan muuttotouhujen suhteen ja on päästy ehdottomasti siihen mukavampaan osioon: sisusteluun :) 

Itselle tulee vieläkin usein hassu olo, että kuinka paljon meillä onkaan nyt tilaa! Toisaalta samaan aikaan mietin, että miten ihmeessä me on voitu mahtua puolta pienempään asuntoon. Se tuntuu tässä vaiheessa aika uskomattomalta! :D 

Kevät-talvella itseäni jo kovasti houkutti miettiä millaisia tauluja laittelen uuteen kotiin, mutta yritin malttaa mieleni. Ja onneksi näin, ehkäpä olisi tullut tehtyä paljon huonompia valintoja kuin nyt, kun huonekalut on löytäneet paikkansa ja muutamia yllätyksiäkin on tullut. Mutta täytyy toki myöntää, että hieman jo silloin tuli kurkittua Desenio:n sivuja...
Oma suosikki kategoria on ehdottomasti luontoaiheet. Tällä sivulla voin viipyä tovin jos toisenkin. Jostakin kauniista kuvasta saattaa tulla itselle jokin tärkeä muisto mieleen ja on mukava pysähtyä hetkeksi ja muistella. Sen lisäksi toki valinnan teko tuottaa oman osansa, että aikaa saattaa kulua yhtäkkiä yllättävänkin kauan! 

Työhuoneeseen lopulta valikoitui Sunlit Flowers NO2 juliste. Tai siis, tämähän oli menossa ensin olohuoneeseen sohvan taakse seinälle, mutta tämä on vielä mietinnän alla mitä siihen tulee... koska aina nämä päätökset ei ole helppoja! :D Mutta ei se mitään, tämä taulu on todella kaunis paikallaan, ja näinhän se menee, että kaikella on tarkoituksensa :) Makuuhuoneessa sensijaan jatkoimme rauhallista luontoteemaa, ja jo vanhassa kodissa hyväksi havaitut  printit saivat siirtyä myös uuden kodin makuuhuoneeseen. Uutena tuli oikeanpuolimmainen Lonely Road printti, joka sopi mielestämme tähän joukkoon loistavasti. 

Kyllä nuilla printeillä on vaan iso osa kodin sisustusta, ja onneksi vaihtaminen käy todella helposti. Nimittäin jos sattuu kyllästymään kuten allekirjoittanut. Tosin, kuten nyt tässä makuuhuoneessa kävi, niin on tullut tehtyä hyviä valintoja koska ne miellyttää edelleen silmää. Poikkeus vahvistaa säännön! :) 

Täällä olisi vielä tänään aamuvuoro edessä ja sitten olisikin pitkät vapaat edessä! Joten tänään vielä reippaillaan ja sitten voi vapailla hyvillä mielin!

Mukavaa viikonloppua!

Yhteistyössä: Desenio


4 kommenttia:

 1. Kauniit printit olet valinnut ja kyllä teillä on kaunista. Ja, muistan tuon tunteen kun muutimme tähän taloon, olo oli juurikin tuollainen, miten olemme ennen mahtuneet kun neliöitä oli puolet vähemmän.

  Tunnelmallista Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa todella paljon kauniista kommentistasi! <3

   Tämä saattaa hyvinkin olla aika yleinen juttu, että sitä pian ihmettelee kuinka sitä onkaan pienempään voinut mahtua :D Tähän varmaan sopii hyvin sanonta, että aika aikaansa kutakin :)

   Kiitos kovasti ja alkuviikon iloa myrskystä huolimatta! <3

   Poista
 2. Muuttolaatikoiden purkamisen jälkeen paras osuus, eli sisusustaminen on muuton paras vaihe, ihanaa! <3 Tosi sievät uudet taulut teidän suloisessa kodissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa, ja hei, onneksi me molemmat olemme nyt siinä vaiheessa :) Vaikka niitä muuttolaatikoita vielä muutama löytyy, mutta hiljalleen hiljalleen...

   Kiitos kovasti Jenna sanoistasi! <3

   Iloisia ja onnellisia hetkiä uuteen kotiin! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...