torstai 17. joulukuuta 2020

Tämän joulun hitti: DIY tähdet

 Muistan kuinka viime vuonna marraskuussa ihastelin Sommarbacka instagram tilillä aivan ihastuttavia joulutähtiä. Muistan kuinka katsoin ja katsoin kuvia, ja mietin että riittäisiköhän oma kärsivällisyys tehdä myös samanlaisia. 

Aika taisi kuitenkin loppua kesken ja joulu yllätti nopeasti ja tähdet jäivät odottamaan seuraavaa joulua. 

Tänä vuonna tähtiä on somessa näkynyt aivan ennätysmäärä ja yksi ilta ennen nukkumaan menoa päätin, että ainakin yritän heti seuraavana päivänä tehdä! Olihan papereitakin jo hyvä määrä hankittuna. Eli tuumasta toimeen! 
Heräsin todella aikaisin ja hiippailin hiljakseen alakertaan ja keräilin tarvittavat välineet työhuoneen lattialle ja aloittelin jouluaskartelut!

Noh, kaikkihan ei mennyt kuin Strömsössä ja ensimmäisestä tähdestä tuli vain puolikas. Tässä vaiheessa meinasin jo luovuttaa, mutta laitoin kuitenkin kaverille viestiä joka on kovin näppärä kaikissa tälläisissä hommissa ja kyselin apua! :D 
Sain hyvät vinkit ja sitten yrittämään uudelleen!

Ja jopas alkoi tähtiä syntymään! Hommaan jäi jopa aivan koukkuun. Yks kaks huomasin, että kello oli käynyt ja oli aika lähteä iltavuoroon töihin. En olisi malttanut millään lopettaa! 
Seuraavina päivinä etsinkin kovasti uusia ja kauniita lahjapapereita jotka sopisi tähtiin, mutta juuri sellaisia ihan täydellisiä ei vaan löytynyt mistään, vaikka todella voin sanoa etsineeni! 
Todella kauniita lahjapapereita löytyi kyllä, mutta hieman erilaisia kaipasin tähtiin. Olenkin silmät tarkkana ollut jokaisella kauppareissulla, joskos sattuisi jostain vielä löytymään juuri sellaisia mitä mielessäni on. 

Tähtiä on nyt tullut tehtyä useamman kerran ja näistä on myös riittänyt annettavaksi tärkeille ihmisille! Ihana ollut huomata kuinka muutkin ovat innostuneet näistä! :) 

Tällä hetkellä tähdet koristaa mm. eteistä ja työhuonetta. Muualle oli ehditty laittamaan "perinteisiä" tähtiä, joten ehkäpä ensi vuonna näistä pääsee vielä enemmänkin esille. 

Itse tein tähdet tällä ohjeella, ja kunhan muistaa aloittaa taittelun kapeammasta sivusta, niin saa niitä kokonaisia tähtiä, ettei käy niinkuin täällä :) 


Tunnelmallista päivää! Enää viikko jouluun! <3


P.S. Vielä ehdit osallistumaan hyvin ihanaan kalenteri arvontaan ( klick ) ja vielä viime viikon voittajaa huhuillaan myös! :) 

2 kommenttia:

 1. Kauniita tähtösiä 😍Mistä löysit käyttämäsi lahjapaperit? Vihreä kukallinen on erityisen kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle! <3

   Tuo kukallinen paperi on löytö IKEA:sta, ihastuin itsekin siihen heti syksyllä kun joulua alkoi tulla, siitä tuli kovin nätti myös tähtenä :)
   Nuo kaksi muuta paperia on muistaakseni molemmat "uudesta" Sostrene Grene sisustus kaupasta :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...