torstai 22. heinäkuuta 2021

Vihdoin kesälomalla!

 Täällä sitä ollaan v i h d o i n lomalla! Ja voi pojat, kyllä tätä lomaa oli odotettu ihan erityisen paljon. Kirjoittelinkin viime postauksessa, että koska viime kesä meni pakkaus ja muuttopuuhissa, niin tämän loman olisi tarkoitus olla hieman vähemmän "työllistävä", vaikka sitä hommaa tuntuu aina riittävän. 

Tänään alkaa neljäs lomapäivä, ja täytyy sanoa, että nyt on mennyt ihan totaalisesti akkuja ladatessa tämä alkuloma. Päikkärit on ollut kova sana, ja lähes joka päivä olen päikkärit ottanut. Oikeastaan on ollut ihan pakko, koska niin väsynyt on olo ollut. Kyllä kroppa kummasti kertoo kun on levon aika!
Eilen instan puolella kyselinkin mielipidettä päikkäreistä, ja oli erittäin mielenkiintoista seurata kuinka monelle päikkärit on mieluisa juttu. Ja hei, enemmistö ottaa päikkärit, joten ehdottomasti liputetaan sille! :) Itse saan usein vielä vähintään yhden ihanan karvatassun viereen, niin mikäs siinä torkahtaa kissan kehräykseen :) 

Tosiaan lomalle olisi edessä vielä muuton jälkeisiä hommia jonkin verrankin, mutta sopivassa suhteessa, ettei tosiaan ihan työlomaksi tämä mene. 

Useampana päivänä on mielessä käynyt muutenkin vuoden takaiset ajat, ja instan puoleltakin on tullut katsottua muistoja, että missä vaiheessa sitä mentiin mikäkin päivä. Vaikka päivät oli melkoisia tuolloin ( loman odotus + pakkaaminen +  hetkeksi mökille muutto ), niin en toki voi kieltää, etteikö tuossa ajassa ollut todella paljon hyvääkin. Elettiinhän silloin todella jännittäviä aikoja, ja meidän niin suuri unelmamme oli toteutumassa vihdoinkin! Se ihana jännitys tuossa kaikessa antoi varmasti paljon voimia, että jaksoi. Olipa hauska palata mm. tähän postaukseen ja palata hetkeksi tuohon viime kesään. Nyt ei voi kuin todeta: vuosi on mennyt aivan mielettömän nopeasti, vaikka tuolloin aika luonnollisesti tuntui matelevan. Varsinkin ne viimeiset viikot ja päivät. Kuinka laskinkaan öitä siihen ihanaan hetkeen kun saimme avaimet uuteen kotiin! <3

Mutta muistoista tähän päivään. Alkuloman ehdoton ja paras juttu on ollut ilmojen viileneminen! Olin siihen helteeseen niin todella väsynyt myös, joten kun maanantaina ekana lomapäivänä sai laittaa asioille lähtiessä pitkät vaatteet päälle, ei voinut kun hymyillä. Parhautta! 
Ihanaa on ollut myös saada vieraita heti loman alkuun, ja viettää tärkeitä hetkiä heidän kanssaan <3 Olen myös kerennyt pyörän selkään ja tänään olisi edessä pieni päivän retki vanhoille kotikulmille. 

Ensi viikosta meillä alkaa sitten yhteinen loma, joten josko saisin akut siihen mennessä ladatuksi, niin loistava juttu :D 

Täällä muuten ollaan jo innoissaan kun elokuu lähestyy ja sitä myöden ihanat pimenevät illat. Oli pakko myös kotiuttaa ihana uusi lyhty, koska niitä ei toki koskaan ole liikaa :) Loppukesä on ehdottomasti parasta aikaa kesässä, ja siellähän se syksykin odottelee... 

Nyt kuitenkin ihanaa viikon jatkoa kaikille lomalaisille ja tsemppiä jos loma on jo pidetty ja arki alkanut! :) 2 kommenttia:

 1. Ensiksi ihanaa lomaa sinulle! Päikkärit on asia johon suhtaudun kahtiajakoisesti, niinkuin uneen yleensäkin. Toisaalta nukkuminen on yksi ihanimpia juttuja, se ihana vaipuminen ja ihanat unet... se kaikki! Toisaalta en haluaisi tuhlata elämää yhtään nukkumiseen. Teininä harrastin päikkäreitä ja olin koko loppuillan sitten aina ihan pyörryksissä. Nykyään sinnittelen iltaan saakka ja illalla tietysti piristyn, niin etten malttaisi mennä nukkumaan ollenkaan. :D

  Tuo valkoinen ruukku on tosi kaunis! Mistä olet sen löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos paljon! :)

   Ja voin ymmärtää ajatuksesi! Muutama vuosi sitten ajattelin itse samanlailla. Teki kovasti mieli ottaa päikkäreitä silloin tällöin, mutta en vaan raaskinut jättää touhuja kesken ja mennä torkahtamaan. Nyt kuitenkin aikaajoin kroppa vaan kertoo, että jos on niin väsynyt, niin sitten on ollut pakko hetki hengähtää niin jaksaa sitten taas uudella voimalla :)

   Ja kiitos, se on ERNST sarjaa maljakko, ja tämän kyseisen ostin Ellokselta, mutta tosi moni liike myy tätä tuotemerkkiä :) On aivan ihana isommille kukkakimpuille :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...