torstai 29. heinäkuuta 2021

Valoa portaisiin

 Lähes muutosta alkaen olemme miettineet, laitetaanko portaisiin valaisinta. Toisaalta ollaan oltu ehdottomasti sitä mieltä, että siihen valaisimen tarvitsee, mutta lyhty portaissa ja valosarja siellä on kuitenkin toistaiseksi ajanut asian loistavasti kahden kerroksen välillä. 

Nyt kuitenkin lomalle kun on keksinyt erilaisia pieniä puuhia kotiin, niin tämä lamppu asia oli yksi joka nousi uudelleen esiin. 
Ja sitten kun aloimme ihan oikeasti lamppua miettiä siihen, niin jopas tuli vaikeus, että minkälainen valaisin ylipään tuohon kohtaan sopisi. 

Ehdin itseasiassa jo tilatakin ennen lomaa yhden valaisimen joka ollut eräänlainen haave, mutta kun paikka kiinnittää on jo kohtuu haastava, niin valaisimen saapuessa todettiin, että täytyy löytää helpommin laitettava versio. 

Ekana yhteisenä lomapäivänä sitten kun hieman muutenkin oli asiointia huonekalu kaupoille, niin valaisin oli yhtenä asiana listalla. 

Mies on halunnut jo pitkään tätä IKEA:n PS 2014 valaisinta, ja onkin tätä lähes joka IKEA reissu ihaillut. Itse en ole ihan heti lämmennyt tälle, tai jos rehellisiä ollaan niin jotain oikein viehättävää tässä on ollut mielestäni myös, mutta samalla myös jotain muuta :D 
Nyt kuitenkin jälleen kerran lamppua katsoessamme kaupassa näin sen tuossa paikallaan ja ajattelin että nyt on parempi antaa mahdollisuus jollekin hieman erilaiselle. 

Hieman vielä ennen asennusta mietin, että sopiiko se sittenkään... ne näitä ajatuksia mitä päässä vilahtaa useamman kerran päivässä :D 
Mutta heti kun valaisin oli paikallaan, eikä edes vielä oikealla korkeudella niin olin kyllä ihan myyty. Tuo oli kuin tehty tuohon. Hymy nousi kasvoille ja kuinka tyytyväinen todellakin olin, että tuli annettua mahdollisuus. Välillä on hyvä mennä pois omasta kotelostaan. 

Lampun sisustan halusin ehdottomasti olevan hopea, koska hopea on ehdottomasti meidän väri. 

No niin, nyt sitten elokuun illat ovat vieläkin tervetulleempia kun valoakin löytyy! 2 kommenttia:

  1. Waaauu! Onpas siinä hauska valaisin! Sopii siihen todella hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos todella paljon :) Olemme kyllä olleet tyytyväisiä, että nyt tuli asennettua valaisin tähän ja tuo on ollut kyllä mieluisa :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...