lauantai 22. tammikuuta 2022

Selkäkipua ja Pätkis laskiaispullaa

 


Terveisiä sairastuvalta! 

Täällä on takana melkoisen raskas viikko. Nimittäin maanantaina aivan yllättäen aamulla (ala)selkä halusi sanoa sopimuksensa irti. En ole kaatunut, en edes meinannut kaatua, mielestäni myöskään en ole nostanut mitään huonossa asennossa tms. Mutta, joka tapauksessa, tällä hetkellä ei olla selän kanssa ihan samaa mieltä kuinka kuuluisi toimia. 

Olen ylipäänsä kivulle todella herkkä, mutta nyt ei oikein voi sanoa muuta kuin, että vaikka en olisi, niin tämä tämän vikkoinen kipu on ollut niin omaa ( kauheaa ) luokkaansa, että ei edes sanoin voi kuvailla. 

Sikäli myös jännää, että välillä pienen hetken tuntuu jopa ihan "ookoo" ololta, mutta tämän jälkeen onkin edessä aivan hurja kipu. 

Mikä on myös itselle todella uutta tämän kivun kanssa, on se että kipu pysyy samanlaisena kokoajan. Ei ole väliä istunko, seisonko, kävelenkö, makaanko, kipu on ja pysyy ja heijastuu alaselästä jalkaan.

Niin, siinäpä lyhyesti tämän viikon tunnelmia. Onneksi toinen lääkäri käynti (ehkä) antoi hieman valoa tunnelin päähän, ja sain toivottavasti oikean diagnoosin sekä hyvin määritellyt lääkkeet. Mutta, hetki kerrallaan. En oikein uskalla iloita kovasti hyvästä hetkestä, koska kuten kerroin, sitä on seurannut todella kivulias hetki. Nyt jätetään kuitenkin kipu sikseen ja mennään makeampaan aiheeseen! Nimittäin Pätkis laskiaispulliin! :D

Näin taannoin Fazerin instassa kuvan Pätkis laskiaispullista, ja heti mietin, että joo, tottakai pitää mennä kahville joku päivä Fazerille, mutta haluan myös kokeilla omaa versiota näistä herkullisista pullista! 

Olen aikaisemminkin kirjoittanut blogissa, että itselle nämä laskiaispullat eivät ole niinkään laskiaiseen sijoittuva herkku, vaan ennemminkin talvipullia! :) Tämähän on oiva herkku ulkoilun päälle viikonloppuna tai vapaapäivänä! Ja jotenkin niin talvinen kun olla ja voi. NAMS! 

Itse tulee usein ostettua Fazerin valmis pakkaus ( HILLOLLA!), missä on kaksi pullaa. Pullat ovat niin erityisen hyviä ja kaveriksi kuppi hyvää teetä, niin siinä on hyvä hetki :) 

Muutamia vuosia aikaisemmin kun miehellä ei ollut vielä todettu keliakiaa ( kananmuna allergian lisäksi ), niin tuli ostettua pakastepullia ja täytettyä ne itse. Ne maistuivat molemmille. Nyt sitten tosiaan kun herkuttelen näillä vain itse, niin tuo kahden kappaleen pakkaus on juuri oiva. 

Nyt kuitenkin, koska se kuva näytti niin herkulliselta, ja koska sairastupa kaipasi jotain hyvää, niin päätin kokeilla tehdä itse oman version Pätkis pullista. PÄTKIS LASKIAISPULLAT

* valmiita pakastepullia

* maustamatonta rahkaa

* vispi kermaa

* pätkistä

Pinnalle tomusokeria


Vispasin kerman ja sekoitin rahkan joukkoon. Pilkoin pätkikset pieniksi palasiksi ja heittelin ne lopuksi sekaan vielä. Pullat uuniin ja kun olivat jäähtyneet niin täytin ja pinnalle tomusokeria! 

NAMS!


HERKULLISTA VIIKONLOPPUA! 

2 kommenttia:

 1. Selkäkipu on viheliäinen! Toivottavasti kipu on laantunut tai helpottaa pian. Näin tuon Pätkis-laskiaispullien ohjeen Instasaa. On varmasti hyvää! Hyvää viikonlopun jatkoa ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä todellakin on, ompahan ollut melkoinen viikko ja "kokemus" tämäkin :/

   Nämä olivat kyllä ihan liian hyviä :) Helppoja tehdä :)

   Mukavaa talvista viikkoa myös sinulle! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...