perjantai 28. tammikuuta 2022

Tammikuu lähenee loppuaan

 


Perjantai tervehdys! 

Viikko alkaa olemaan lopuillaan. Samoin tammikuu. Ensimmäinen kuukausi tätä vuotta alkaa siis olla muutamaa päivää vaille paketissa. 

Vuosi ei ole alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tottakai tämä talvinen kuukausi on pitänyt sisällään myös paljon onnen hetkiä ja iloa. Kuukausi on myös mennyt todella nopeasti mielestäni, vaikka tammikuun yleensä puhutaan olevan pitkä. 

Mitä kaikkea tähän tammikuuhun sitten on mahtunut? Ajattelin alle hieman listata muutamia asioita, mitkä nyt päällimmäisenä on jäänyt mieleen tästä kuukaudesta. 

Pitäisiköhän muuten alkaa tekemään aina kuun lopussa tälläinen pieni listaus menneestä kuukaudesta?! Jäisi hieman erilailla asioita muistiin, ja tälläisiin kuitenkin on aina mukava palata myöhemmin. TAMMIKUUSSA: 

* aloitettu "talvipulla" eli laskiaispulla kausi

* nautittu talvisista maisemista ( toki myös vesisateesta ja loskasta :D )

* leivottu uusilla resepteillä ( mm. granola piirakkaa, nam! )

* ulkoiltu paljon

* selkä sanoi sopimuksensa irti ( jota edelleen poden, hitaasti mutta varmasti ) 

* jännitelty muutamia terveys asioita

* luovutettu verta

* koeajettu uutta autoa

* lämmitettävä kaurapussi on tullut entistä tärkeämmäksi elämässä

* ihasteltu tulppaaneita

* nettishoppailtu ennätys paljon ( :D ) 

* nautittu yhdessä olosta ja rakkaasta kodista

* löydetty ensimmäiset helmililjat!Tähän kuukauteenhan oli loppujen lopuksi mahtunut ihan hurjan paljon kaikkea. Ja listaa olisi toki voinut vielä jatkaakin...

Vaikka tosiaan hieman päällimmäisenä ajatuksena itselläni on tästä kuusta ehkä pieni väsymys, niin loppujen lopuksi kun lähti muistelemaan menneitä päiviä // viikkoja, niin monta erityistä ja hyvää hetkeä tämä kuu on kuitenkin loppujen lopuksi pitänyt sisällään. Joten, ei sitten kuitenkaan yhtään pöllömpi kuukausi! :) 

Nautitaan näistä tammikuun viimeisistä päivistä ja luvatusta lumimyrskystäkin! Viikonlopulle on nimittäin taidettu luvata ihan kunnon määrä lunta. Saapi nähdä meneekö viime vuoden määrät rikki. 


2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat unikko neulesukat!
    Ritva

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...