torstai 13. tammikuuta 2022

Oikea luminen talvi

 


Mukavaa alkanutta vuotta tänne blogin puolelle myös! <3

Vihdoin ehdin istahtamaan koneelle ja tulla raapustelemaan blogin puolelle myös kuulumisia tähän alkuvuoteen. :) Olipas muuten kerrassaan mukavaa kun vihdoin oli aikaa! On pitänyt kerran jos toisenkin aloittaa postausta, mutta alkuvuoden kiireet ovat vieneet mennessään. 

Tammikuuta elellään jo hyvän matkaa ja oikea talvi ilahduttaa niin kovasti, ettei riitä sanoja edes! Koska viime talvi oli niin mahtava upeine lumikerroksineen jopa etelässä, niin olimpa lähes varma että tätä talvea ei samanlaisissa maisemissa elellä. 

Ihmeiden aika ei ole kuitenkaan ohi. Saimme kun saimmekin jopa sen valkoisen joulun ja sen jälkeen lunta on satanut useamman kerran ja ( ihanaa! ) lumitöitä on saanut pihassa tehdä! 
Luonto on kyllä ehdottomasti nyt kauneimmillaan. Puut ovat valkoisenaan lumesta, ja puhdasta lunta on kaikkialla ihan reippaasti. 

Ulkona on niin ihana mennä kun lumi narskuu jalkojen alla ja ulkoilun jälkeen sisälle tullessa on punaiset posket. Ne pienet ilot! 

Kamera on keikkunut mukana myös muutaman kerran lenkillä, ja on ollut niin ihana tallentaa näitä kauniita maisemia ja hetkiä myös muistikortille. 

Vielä ei kuitenkaan olla viime talven lumimäärissä, jolloin kieltämättä meinasi hieman alkaa huumori loppua mihin sitä lunta pihassa laittaa. Meidän pihoja ei selvästi ole suunniteltu niin lumisille maisemille. Mutta ehdottomasti mieluummin liikaa lunta kun musta talvi. Kevättä en kaipaa ollenkaan, vaan nautin tästä talvesta ja lumesta nyt kun näin upea mahdollisuus on. Kuitenkin keväät ensimmäiset kukat ja oksat ovat täällä aina kovin tervetulleita ja miten ihanaa olikaan löytää jo itselle niin lemppari Helmililja, ja jopa Kirsikanoksia löytyi myös maljakkoon ilahduttamaan! :) 

Tässä kauneudessa ja talvessa on aina itselle ikävä kyllä myös se kolikon kääntöpuoli, koska migreeni ei niinkään tykkää upeista kirkkaista talvipäivistä. Ei vaikka olisi aurinkolasit kunnolla silmillä. Toistaiseksi olen (kopkop) pärjännyt tähän asti kohtuu hyvin, ja jokainen päivä kun talvessa pärjäisi ilman päänsärkyä on ehdottomasti suuri voitto! 

Talvisin terveisin tähän torstai päivään! :) 


2 kommenttia:

 1. Kauniita talvisia kuvia ♥ Hyvää tammikuun jatkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla :) <3 Niin kauniita talvipäiviä ollut, että ihana ollut saada myös muistoksi kuvin :)

   Iloista tammikuun jatkoa myös sinulle! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...