tiistai 8. maaliskuuta 2022

Aurinkoinen maaliskuun alku

 


Maaliskuu on alkanut todella aurinkoisena ja keväisenä ainakin täällä etelässä, mutta ilmeisesti vähän joka puolella Suomea. Kevät siis todellakin alkoi rytinällä kun käännettiin kalenterin kuukausi. 

( Jalka ) tiet ovat kyllä melkoisen liukkaan näköisiä, ja muutenkin huonossa kunnossa. Eikä jokapaikassa ajo teissäkään ole kehumista. Mutta ehkä se tästä, kun lumi sulaa, niin tämäkin asia paranee hetki hetkeltä. 

Enpä silti muista, että vaikka viime vuonna lunta oli myös reilusti, että teiden kanssa olisi ollut näin vaikeutta?! Mutta, eihän sitä tietenkään kaikkea voi muistaa. Uskon kyllä, että tämän talven lumimyrskyt ym. ei tosin heti tule unohtumaan, sen verran jännitystä on ollut! :D 



Itse olen tätä maaliskuun auringonpaistetta ja upeita ilmoja katsellut lähinnä ikkunan läpi. "Juhlallisia hetkiä" on ollut, kun olen jaksanut kävellä postilaatikolle ja viemään roskia, ja tässä päässyt ihastelemaan auringonsäteitä jotka ovat selvästi jo lämmittänyt kovasti :) 

Niin, nimittäin noin 10 vuoden tauon jälkeen korvatulehdus löysi tiensä minulle, ja tarina onkin niin pitkä ja todella monimutkainen tämän osalta! Lääkärissä käynnistä on tullut arkipäivää, sekä erilaisista korva toimenpiteistä.  Jos voisin, pyyhkisin tämän reilun viikon kokonaan pois, ja laittaisin jo pisteen tälle tarinalle vihdoin. 



Mutta jos pahaa, niin aina hyvääkin! Eikös se näin vähän mene?! 

Nimittäin talviloma on jo aivan nurkan takana! Muutama työpäivä jäljellä, ja sitten loma aika. Miten se onkin niin, että ennen lomaa kerääntyy usein kovin raskas vaihe, ja se lomalle jääminen tuntuu todellakin niin ansaitulta, ja että loma tulee enemmän kun parempaan saumaan. 

Nimittäin juuri nytkin tuntuu juuri siltä, että loma olet todellakin tervetullut juuri nyt. Joten jaksaa jaksaa vielä viimeiset puristukset. 

Lomalle ei suuria suunnitelmia ole, kuin että pääsisi pitkästä aikaa ulkoilemaan ja ihastelemaan sitä aurinkoa muutakin kuin ikkunoiden läpi! Yhteistä aikaa, hyvää ruokaa, lepoa ja muutama hoidettava asia ja vanhoilla kotikulmilla käynti :) Noh, onhan sitä jo tuossakin yhdelle lomalle! 



Onko siellä jo lomailtu, vai loma kenties vielä edessä päin? :) 


Mukavaa naistenpäivää kaikille meille naisille! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...