tiistai 22. maaliskuuta 2022

DIY- Marimekko saunatekstiilit

 


Voin sanoa, että koko ikäni olen ollut kovin innostunut erilaisista käsitöistä ja askartelusta. Kuitenkaan sellainen käsityö peukalo ei ole itselleni niinkään innostuksesta huolimatta periytynyt. On ollut parempi tyytyä katselemaan vierestä. 

Ilman muuta harjoitus tekisi varmasti tässäkin asiassa mestarin, mutta sitten kun näissä hommissa usein tarvitaan myös pitkää pinnaa niin sitä ei myöskään itseltäni aina ( tapauksesta riippuen ) löydy, joten välillä on ollut hyvä suosista jättää myös harjoittelu sikseen ja jälleen tyytyä katselemaan vierestä :DOnneksi sen sijaan rakas äiti on erittäin taitava erilaisissa käsityö jutuissa, ja äidin puoleen voi aina kääntyä kun itsellä menee peukalo keskelle kämmentä! 

Upea @tiia_diy vinkkasi instan puolella taannoin, että Marimekolle on tullut uutta vohvelikangasta. Kangas näytti heti omaan silmään aivan huippu hienolta ja siinä vaiheessa jo aloin miettiä, mitähän kivaa kankaasta voisikaan tehdä. Kun sitten samaisella upealla tilillä jo vinkattiin erilaisia ideoita kyseisille kankaille, välähti itsellänikin lamppu, että ehdottomasti haluaisin saunatekstiilejä kyseisistä kankaista. 

Joten sitten oli vaan marssittava kohti Eurokangasta! 

Kuinka hauska olikaan kun menin valitsemaan ko. vohvelikankaita, niin myyjätkin vaikuttivat olevan aivan super innoissaan näistä uutuuksista ja veikkasivat, että nämä tulevat olemaan äärimmäisen suosittuja! :) Siinä vaiheessa ajattelin, että onneksi olin tällä kertaa ajoissa! Kun sitten suuntasimme äidin luo, niin kiikutin jokseenkin innoissaan nämä valitsemani kankaat mukanani ja innolla odotin, että näistä syntyy sekä laudeliina, sekä uudet päälliset saunatyynyihin. 

No, mutta kuten sanottu, itselleni ei todellakaan ole luotu sitä ompelijan taitoa ja olinhan sitten ajatellut // laskenut väärin tuon saunatyynyihin tarvittavan kankaan määrän ja eihän siitä sitten lopulta tullut kuin yksi tyyny! Voi vitsi, että siinä hetken aikaa harmitti!

Mutta onneksi hätä ei kuitenkaan ollut suuri, ja harmi oli siltä hetkeltä parempi pyyhkiä pois ja toinen tyyny syntyy sitten seuraavalla reissulla. Onneksi kangasta oli vielä jäljellä kun lauantaina kävimme hakemassa toiseen tyynyyn tarvittavan määrän. Mustavalkoinen Unikko oli puolestaan kuuleman jo loppunut suurella suosiolla. 

Nyt kuitenkin pääsimme viikonloppuna saunomaan ja kokeilemaan näitä uusia tekstiilejä saunaan, ja voi että kuinka tykkään! Nämä on kyllä niin ihanat että ei sanoja riitä! :) 


Aurinkoista viikon jatkoa kaikille! :) 


P.S. Kiitos kovasti jälleen tästä vinkistä Tiialle! <3 


4 kommenttia:

 1. Tulipa kivan näköiset! Sopii saunan vaaleaan ilmeeseen.
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kovasti sinulle! :) Mukava kuulla! :)

   Näistä tuli todella mieluisat itselle ja tulevat kyllä ahkeraan käyttöön :)

   Poista
 2. Kauniit tekstiilit! Olen itsekin Marimekko-fani nykyään. Mitä laitoitte saunatyynyyn täytteeksi? Haluaisin mökille saunatyynyn, eipä tullut aiemmin mieleen että senkin voisi ommella itse... Kiitos hyvästä ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon! :) Nämä ovat kyllä aivan älyttömän mieluisat ja käytössä myös erittäin hyväksi todettu! :)

   Eli tosiaan vaan uusi päällinen vanhan saunatyynyn päälle, eli ihan tuollainen perus pitkulainen sisätyyny on tuolla sisässä :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...