perjantai 18. maaliskuuta 2022

Valaisin haaveita

 


Haaveita ja unelmiahan pitää aina meillä kaikilla olla, eikös? Niin pieniä että suuria. Mahdollisia, ja jopa mahdottomaltakin tuntuvia. Koska elämä menee eteenpäin ja tilanteet muuttuu sekä elää, niin joskus jopa niistä mahdottomaltakin tuntuvista haaveista voikin tulla totta. 

Näin myös meille kävi uuden kodin osalta. Uudesta kodista olimme kuitenkin ehtineet haaveilla monta vuotta ennen kuin se kävi toteen. Haaveilla on siis todellakin taipumus toteutua! 

Haaveilu on myös mukavaa. Uskon, että moni on tässä samaa mieltä kanssani? 

Nyt kun suuri(n) haaveemme on tosiaan käynyt toteen 1½ vuotta sitten kun pääsimme muuttamaan uuteen paritaloon, niin yllättäen innokkaana sisustajana monet haaveet ovat sisustuspainotteisia. Tämä ei nyt ehkä yllätä ketään :D 



Haaveista uusimpia itselläni on varmasti valaisimet. Valaisimia katselen nykyään ihan eri silmällä kuin vaikkapa viisi vuotta sitten. Toki myös uuden kodin myötä tämä on tullut luonnollisesti tärkeäksikin eritavalla, mutta muutenkin ajatukset valaisimista on itsellä muuttunut tässä vuosien tai pitäisikö sanoa iän myötä. 

Tämän ajatuksen muutti varmasti mieheni jo muutamia vuosia sitten, kun hän hankki lahjaksi Lokki valaisimen. Kyseinen valaisin oli ollut molemmilla jo pidempään haaveissa, ja kun valaisin meille kotiutui, se selvästi muutti jotakin suuremmalla tavalla. Samalla myös tiesin, että tuo valaisin tulee olemaan matkassamme pitkään, ja kuinka hyvältä se näyttää nyt, kuin tulevaisuudessa kymmenien vuosien päästäkin. 

Monet lukijani myös tietävät, että meillä on harvoin päällä kattovalaisimet, mutta silti niillä on iso merkitys kodin tunnelmaan ja yleisilmeeseen. 

Sen sijaan pöytä ja tunnelmavalaisimet ovat sitäkin suuremmalla käytöllä, ja luonnollisesti niiden pitää myös miellyttää silmää. 



Yksi pöytävalaisin haave on ollut Milk NA1 jo pidemmän aikaa. Muistan kuinka kauan kauan sitten jo bongasin kyseisen valaisimen instassa ja ihastuin siihen heti. Ja koska valaisin on aina tullut uudestaan ja uudestaan mieleeni, tiesin ettei se ollut hetken ihastus, vaan se olisi juuri tälläinen ajaton haave. 

Valaisin kotiutui meille lopulta  Nettilamppu.fi verkkokaupasta, josta muuten löytyy valaisimia ihan varmasti jokaiseen makuun jos jonkinmoista! 

Koska meillä on paljon puunväriä myös sisustuksessa oli valaisin luonnollista valita luonnonsaarni / valkoinen sävyssä. Toinen sävy kyseiselle valaisimelle on tumma öljytty saarni / valkoinen. 

Loistavaa kyseisessä valaisimessa on muuten himmennys ominaisuus, joka tälläiselle tunnelmavalon ystävälle on aivan lottovoitto! Ja hei: tiesitkö muuten että tämä valaisin muistuttaa lypsyjakkaraa? :) 



Valaisin päätyi meillä nyt ainakin toistaiseksi vierashuoneeseen, vaikka ensin ajattelin, että laitan hieman pyörittäen kaikkia pöytävalaisimia kotona. Mutta tässä paikallaan valaisin on osoittautunut varsin loistavaksi ja valaisee juuri mukavasti alakerrassa. 

Aika kuitenkin näyttää jos tämä muuttaakin yläkertaan, kun saamme pientä muutosta myös siellä tehtyä. Joskus voi olla vaikea päättää, vaikka kuten sanoin, se on ihan nenä päähän tuossa paikallaan. Onneksi tälläisten paikkaa on helppo muuttaa ja kokeilla :) 

Onko sinulla tällä hetkellä jotakin valaisin haavetta, tai kenties jotain muuta sisustus haavetta? 


Mukavaa päivää! 


* Yhteistyössä: Nettilamppu.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...