tiistai 28. kesäkuuta 2022

Helteiden keskellä

 


Huh hellettä olen aika monen kuullut sanovan viime päivinä! Ja yhdyn tähän kyllä täysin itsekin. Kyllä nyt on kuumaa piisannut niille ketkä tästä nauttivat, ja huokailuja meille jotka taas emme tästä niin pidä. Ja tämähän taitaa tämän kesän osalta olla alkusoittoa vasta, jos säätietoihin on uskomista! 

Mutta onneksi talvella viimein meille asennettiin ilmalämpöpumppu, joten sisällä on aivan ihanan viileä olla, kun ulkona olo käy tukalaksi. 

Pihahommia on riittänyt viime viikolla heti loman alkuun ja mm. kylvettyä nurtsia saa olla aika reippaasti kastelemassa näillä lämpölukemilla! :D Ajoitus kylvämiselle oli siis just eikä melkein! 

Terassi sekä sisääntulo saivat myös jo öljyt pintaan ja näyttää itseasiassa nyt erilaiselta vielä kun tuossa yläkuvassa. Kiitos miehelle kun jaksoi hienosti näiden kanssa touhuta, itse kun olen ollut hieman puolikuntoinen. Kunhan tuo nurtsi nyt toivottavasti tuosta alkaisi kaikesta kuumuudesta huolimatta kasvamaan, ja saadaan tuo ehkäpä surullisen kuuluisa laatoitus asia myös hoidettua, niin sitten alkaisi pihalla olla tällä erää suurimmat hommat tehtynä ja jospa sitten voisi hieman hengähtää! 

Meille kotiutuikin sopivasti viime viikolla molempien suosikki Sackit säkkituoli, että rahi Sisusta ulkona verkkokaupasta, joten voin kyllä sanoa, että sitten lomalla nro2 odotan, että pääsee oikein kunnolla rentoutumaan tuohon tuoliin! No joo, toivottavasti hieman aikaisemminkin ehtii ottamaan jonkin hetken rauhallisemmin, mutta tavoite viimeistään lomalla :D 

Olipa muuten yllättävän haastava valita väriä ( onko yllätys kohdallani?! ) tuolille. Olisi ollut montakin suosikkia, mutta lopulta päädyttiin väriin hiekka ja se on kyllä oikein mieluisa. 

Onko sinulla kokemusta Sackit tuotteista? :) 

Lopullinen paikka selvinnee varmasti sitten tosiaan kun piha on kokonaan valmis, mutta tässähän on nyt hyvin aikaa miettiä. Ja tässäkin on itseasiassa hieman vaikeutta matkassa, kun tämä sopisi niin moneen paikkaan kotona :D Kukiksi pihalle on tänäkin kesänä valikoitunut lemppareita eli Hortensioita, hiukan enemmän ja vähemmän. Kuvissa vilahtava vaaleanpunainen magical lajike on muuten todella kestävä, ja onkin yksi ehdoton suosikki! Eli vaikka pihaan porottelisi enemmänkin aurinko, niin ainakin itsellä nämä ovat kestäneet vallan loistavasti ja selvisi tosiaan viime kesänkin helteet kunnialla! Eikä ala ruskistumaan samanlailla kun perinteinen Hortensia. 

Tänään pitäisi hoidella hieman asioita ja toivottavasti illalla pääsisi pyörän päälle, josko lämpötila hieman tasaantuisi. Pyöräkin oli muuten jo kertaan jos toiseenkin huollossa, eli ei ole kaikki mennyt kuin Strömsössä muutenkaan tällä lomalla, mutta onneksi nyt vihdoin pyörä on kunnossa. Olen niin innostunut edelleen ja on ollut kyllä aivan huippu hankinta tuo uusi sähköpyörä! 


Aurinkoista päivää kaikille! 


* yhteistyössä: Sisusta ulkona

2 kommenttia:

  1. Olen vältellyt hortensioita juuri tuosta syystä, että ne ränsistyvät ja ruskistuvat niin nopeasti. Täytyypä nyt ottaa kokeiluun tämä magical lajike, joka on väriltään just eikä melkein ihastuttava vaaleanpunainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinä sen sanoit, tuo väri on juurikin just eikä melkein! :D Se on niin ihana! Ja tosiaan itse omalla kokemuksella tämä lajike on pysynyt juuri näin hyvänä alkukesästä loppukesään asti :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...