tiistai 12. heinäkuuta 2022

Lattiavalaisin vierashuoneeseen

 Tuntuu, että uudessa kodissa suurimpien muutosten alla on ollut vierashuone jostain kumman syystä. Vajaan kahden vuoden aikana vierashuoneessa on vaihtunut moni asia, ja huoneesta on saatu paljon toimivampi niin itselle arkeen kuin sitten vieraitakin varten. 

Vierashuoneen sohvalla tulee vietettyä toisinaan aikaa enemmän kun yläkerrassa, ja pikkuhiljaa huomattiin että valaisin olisi tarpeellinen sohvan nurkkaan vaikka huoneessa onkin lattiasta kattoon asti ulottuva ikkuna ja huone on yleisesti ottaen todella valoisa. 

Pääsin tekemään yhteistyötä SESSAK:in kanssa ja valitsemaan sopivaa valaisinta heidän upeasta mallistostaan. Meidän molempien toiveissa oli, että valaisin olisi kohtuu yksinkertainen mutta muotoilultaan kaunis, koska valaisin tulee sijoittumaan sohvan taakse. Valaisimen piti olla myös suunnattava, jotta sitä pystyy käyttämään oivasti lukuvalona sohvalla ollessa. 

SESSAK:in Jack valaisin olikin juuri sitä mitä valaisimelta toivoimme ja sen suurempia mietintöjä asia ei sitten kaivannutkaan. 

Valaisinta löytyy sekä valkoisena että mustana. Täytyy myöntää, että hetken kyllä mietin että olisiko musta kuitenkin parempi valinta, mutta koska tosiaan halusimme yksinkertaisen valaisimen joka ei kuitenkaan "liikaa" paista sohvan nurkasta, niin tämä valkoinen oli aivan täydellinen valinta siihen. 

Valaisin on päässyt jo hyvään käyttöön, mutta varmasti tässä koko ajan syksyä kohti mentäessä (jippii!) valaisimelle tulee enemmän käyttöä. Ja monet lukijathan tiedätte, että en todellakaan ole kattovalaisimien suurkuluttaja, vaan pöytä // jalkavalaisimet sekä erilaiset tunnelmavalot ovat ympäri vuoden suurimmassa roolissa meillä. Kuvissa valaisin on tosiaan vielä sohvan edessä, että valaisin hahmottuu paremmin, mutta tosiaan oman paikkansa valaisin on löytänyt tuolta sohvan takaa.

Vierashuone on kapea ja pitkä ja kokonaisvaltaista kuvaa on kohtuu haasteellinen ottaa tästä huoneesta. 

Alkaisikohan nyt vierashuone olla aikalailla siinä "valmiissa" mallissa. No, rehellisesti sanottuna tälläisellä innokkaalla sisustajalla ei taida olla tulla koskaan valmista, vai mitenkä se nyt menikään! 

Meillä jatkuu tänään yläkerran kattoremontti, (instan puolella siitä laitoinkin eilen, murr..) mutta onneksi itsellä on työpäivä edessä sopivasti että pääsen remonttia karkuun koska koko yläkerran katto on purettu.. 

Mukavaa tiistaita kuitenkin kaikille! 


Yhteistyössä: SESSAK .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...