sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

DIY-vinkki: Marimekko jakkara nro 2

 Elettiin kesäkuun alkua ja kuljin Marimekon ohi ollessani kauppareissulla. Silmiini tarttui kangaspakka pöydällä ja oli pakko käydä pikaisesti liikkeessä sisällä. Ihastuin, siis ihan todella ihastuin kankaan väriin, se oli todella onnistunut ja kertakaikkisen kaunis! 

Nappasin nopeasti kuvan kangaspakasta ja jatkoin matkaani. Kotona kangas tuli uudestaan ja uudestaan mieleeni ja aloin miettiä mitä siitä kankaasta voisikaan tehdä. Sitä oli nimittäin pakko saada! 

Mieleeni tuli tuunata jakkara kokoelmaan yksi uusi tulokas ja kenties sitten myös jotakin muuta. 

Viikonloppuna sitten mentiin ostamaan kangasta valmiiksi, ja mitä ihmettä: tästä samasta väristä oli ilmestynyt myös astioita ja vuodevaatteet mm. Myös muita todella kauniita uutuuksia oli saapunut tässä muutaman päivän aikana kun käynneilläni oli väliä. Olin silmät ihan tähtinä tai sydäminä ( yhdet lemppari emojit! ) ja en tiennyt miten päin olisin! 

Mukaan lähti tällä kerralla kangasta, isot mukit ja servettäjä tässä samassa värissä. Tämä väri Unikosta iski sitten todellakin itselleni kovasti! :)

 Aikaisempi ihan lemppari sävy on muuten ollut muutaman vuoden takaa kun muistaakseni tuli ensimmäistä kertaa Unikko kankaasta mm. pellavaiset vuodevaatteet. Todella rauhallinen ja maanläheinen sävy. Sen jälkeen tuosta on tehty parikin versiota ja ne ovat olleet todella mieluisia itselleni. Nyt tuli tiukka kilpailija värissä rinnalle :) 

Viime kesänä tuunattiin parikin Marimekko jakkaraa vanhoista jakkaroista ( klick ) jotka olivat tyhjänpanttina. Maalin sävy jäi hieman harmittamaan silloin, vaikka jakkaroista tuli muuten aivan ihanat! Kiitos edelleen kuuluu @tiia_diy tästä ihanasta jakkara vinkistä! <3 Tiian instasta löytyy hyvät vinkit ja ohjeet jakkaran tuunaukseen! 

Nyt tilasin uuden jakkaran, koska halusin ehdottomasti puunsävyiset jalat jakkaralle, ja tuo kangas sopisi niin hyvin nimenomaan puunsävyisten jalkojen kanssa. 

Loman alkuun sitten yhden sadeillan ratoksi tuunailtiin tämä jakkara valmiiksi. Tämä kyllä syntyy todella nopeasti ja jakkaroista tulee todella mieluisia :) 

Tästä tuli kyllä ehdottomasti mieluisin näistä tuunauksista, ja olen niin tyytyväinen tähän  DIY-jakkaraan! :) Se on kuin tehty meidän kotiin! 

Jos yhtään mielit tehdä tälläistä pientä jakkara tuunausta, niin haastan ehdottomasti mukaan! :) P.S. Kuvassa vilahtaa myös blogin puolella ensimmäistä kertaa meidän uusi ruokapöytä! Teen tästä myös oman postauksen pian :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...