perjantai 29. heinäkuuta 2022

Naantalin Asuntomessut: osa 1

 


                                                            

Terveisiä aurinkoisesta Naantalista! :) 

Viime viikolla reissattiin Naantaliin odotetuille Asuntomessuille. Edellisistä messuista onkin ehtinyt kulua useampi vuosi, ja ollaan ehditty muuttaa välissä, joten nämä messut olivat täten siksi kovin odotetut, koska hieman eri silmin kohteita katseltiin kuin aikaisemmin. 

Tähän alkuun on heti todettava, että messut olivat kertakaikkisen upeat! Paikka oli jo itsessään  aivan mieletön, ja täytyy sanoa, että sellaisiin maisemiin voisi koska tahansa muuttaa! Kalliota, peltoja, luontoa sekä järvi maisemaa. 

Ajattelin jakaa postaukseen kahteen eri osaan, koska kuvia tuli napsittua todella valtava määrä. Tulee helposti ähky jos kerralla liikaa katselee. Joten tässä ensimmäinen osa, ja toinen osa messukuvia tulee sitten pian perästä. 

Mietin myös miten postausta rakennan, mutta kun kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa, niin mennään pääosin kuvien voimin, kerron aina mikä kohde kyseessä ennen kuvia. 

Postauksiin nostan siis omian suosikkeja messuilta, mutta toivottavasti näistä on paljon iloa myös teille lukijoille :) 


Kohde nro 23: Lammi Kivitalo: Rauhalanrinne ( ensimmäinen kuva myös ko. kohteesta ) 


Kohde nro 27: Talo Corten 

Kohde nro 32 a: TA- asunnot: Lounatuulen metsä

      Kohde nro 14: Villa Myötätuuli


Kohde nro 10: Ainoa koti: Villa Aalto Tässäpä nyt kuva kattaus ensimmäisestä viidestä omasta suosikista tämän vuoden upeilta messuilta! Jatketaan toisella osalla vielä heti kuun alussa, niin halukkaat ehtivät myös vielä messuilemaan jos messu kärpänen pääsee puremaan :) 

Messut ovat auki aina 14.8.2022 asti, joten vielä on hyvää aikaa lähteä messuilemaan ja viettämään mukavaa elokuista päivää Naantalin maisemiin :) 

Jos olet jo käynyt messuilla, oliko joukossa omia suosikki kohteitasi? :) Tai mikä itsellesi nousi suosikiksi messuilta?


Yhteistyössä: Asuntomessut


2 kommenttia:

  1. Hei, mistähän ensimmäisen kuvan maisematapetti on peräisin. Se on todella ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin aivan kertakaikkisen kaunis :) Nyt en ikävä kyllä ole varma mistä se on. Itse kun googlailin nuita tapetteja, niin jostakin firmasta se tuli vastaan. Uskoisin, että voisi löytyä tuon Lammi Kivitalo ja kohde nro 23 Asuntomessuilta tiedoista varmasti :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...