tiistai 23. elokuuta 2022

Auringonkukkapellolla ja valoa elokuun pimeneviin iltoihin

 


Kesäloma on nyt ohitse ( se toinenkin puolikas ) ja arkeen on palattu tänään toista päivää. Elokuun loma oli juuri niin mukava kuin oli odotettukin :) Useampaan kertaan naurettiin, että meille kyllä osui ne kesäkuun helteet, että nämä ihmeelliset(kin) elokuun valtavat helteet todellakin molemmille lomapätkille. Ja kun nyt maanantai koetti, sekä se arki, alkoi sade. 

Itsehän en ole helteiden suurin ystävä todellakaan ja sen puolesta olisikin voinut hiukkasen viilempääkin lomilla olla. Onneksi ilmalämpöpumppu kotona pelasti paljon asiaa, eikä ollut tuskallista touhuilla kotona. 

Nyt onkin ihana alkaa odottamaan syksyä ( rehellisesti olen odottanut jo hetken aikaa! :D ) kun lomatkin on ohitse ja arki täällä. Tähän väliin täytyy kyllä todeta, että tänä vuonna elokuu on tuntunut entistä ihanammalta kuukaudelta, niistä helteistä huolimatta. Elokuu on hyvin hyvin pitkään ollut lemppari kesäkuukausi, koska kyllä siinä on jo syksyn tuoksua. Mutta silti, elokuu on tuntunut tänä vuonna ihan erityisen mukavalta, ja kaikista hetkistä on nautittu kovasti. 
Elokuu menee jo loppusuoraa ja täytyy sanoa, että viikko viikolta huomaa kuinka nopeasti se iltojen hämärtyminen tapahtuukaan! Onko se oikeasti joka vuosi näin? No varmasti on, mutta joka vuosi sitä kuitenkin tulee ihmeteltyä. Kuitenkin kesällä sitä valoisuuteen ehtii niin tottua! 

Meille uutena lyhtynä kotiutui pimeneviä iltoja ilahduttamaan Ravello lyhty, joka on ollut jo hetken aikaa haavelistalla. Tämä lyhty on todella kaikessa kauneudessaan kovin yksinkertainen, mutta niin näyttävä. Lyhty on akkukäyttöinen ja plussaa ehdottomasti himmennys ominaisuus. Tämä on ollut todella mieluisa, ja tuo juuri ihanaa valoa kun illat hämärtyvät! :) 

Tätä ihanaa aurinkokenno valosarjaa mallailin puolestaan äidin yhteen omppupuuhun! Voi että kuinka tälläiset sarjat ovat ihan pop vuodesta toiseen ja ovat todellakin niin ihania kun aurinko laskee ja ilta alkaa hämärtää. Lomalla ehdittiin käydä myös poimimassa niin lemppareita auringonkukkia Haltialan pellolta! Päivä oli melkoisen kuuma kun tuolla oltiin, kuten moni edeltäjänsäkin. Tällä pellolla suurinosa kukista olivat tuossa vaiheessa aivan nupussa, ja aukinaisia oli vain siellä täällä. En ole aikaisemmin nuppuisia ottanut maljakkoon, ja mielenkiinnolla seurasinkin niiden avautumista. Ja sehän oli nopeaa! Kukat aukesivat lämpöisessä vedessä parissa päivässä vuoronperään. Upeat ja ihanat kukat niistä tulikin! Täytyy kyllä myöntää, että olivat siinä nuppuvaiheessakin todella suloiset ( monissa kukissahan tykkään kovasti tuosta vaiheesta! ) 

Hieman vajaa viikon kun kukat olivat olleet maljakossa, alkoivat ne kuitenkin sotkea melkoisen paljon ja laitoin kukat pois. 

Ajatuksissa olisi tehdä uusikin retki pellolle, koska nuo jos mitkä ovat ehdottomasti niin minun ja loppukesän juttu! :) 


IHANAA ELOKUISTA VIIKKOA KAIKILLE! 


Yhteistyössä: Nettilamppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...