tiistai 9. elokuuta 2022

Lomalla elokuussa

 


Jippii, elokuu sekä loma on täällä! Voi kuinka tätä olikaan odotettu! 

Eipä liene monelle yllätys näiden blogivuosien jälkeen, että täällä odotetaan syksyä aina yhtä innokkaasti. Muutamana viime vuotena tosin elokuu(kin) on kirinyt syyskuukausien rinnalle. Elokuu on aivan ihana kuukausi siinä missä syksykin kuukaudet. Ilmassa on jo selvästi syksyn tuntua, mutta päivisin lämpö on hyvinkin vielä kovinkin kesän oloista ja elokuun hämärtyvistä illoista ei ehkä tarvitse erikseen mainita. Hmm... ihanat! 

Vaikka elokuun lomaa joutuu aina odottamaan koko kesän, on se ehdottomasti sen arvoista lopulta. Tänä vuonna meitä tosin helpotti kesäkuussa pidetty loman ensimmäinen osa, joten kesä on mennyt aika leppoisasti sen puolesta. Lupasinkin itseasiassa kertoa vielä täällä päässä kesää, onko ratkaisu ollut mielestämme oikea puolittaa loma, ja kyllä, tämä on tuntunut ainakin juuri nyt tänä kesänä aivan oikealta ratkaisulta! Kesä meni jotenkin joutuisasti tämän vuoksi :) 

Yksi asia mitä aina loppukesästä odotan kovasti on, että pääsen kuvailemaan kauniita viljapeltoja. Tänä vuonna tätä sai odotella hieman normaalia pidemmälle, mutta nyt viikonloppuna pyörälenkin varressa vihdoin pääsin pysähtymään lähipellon reunalle, ja sielläpä olin aivan innoissani tovin jos toisenkin. Tämä näkymä on vaan aina yhtä ihana ja odotettu. Aurinko paistoi kauniisti, ja elokuinen tuuli puhalteli mukavasti, mikäpäs siinä ollessa. 

Mainitsinkin jo elokuun hämärtyvät illat, ja mikäs sen ihanampaa kun tunnelmavalojen loisteessa vietetty aika. Meillä onkin ollut ympäri vuoden terassilla, että parvekkeella valosarjat, mutta nyt yksi uusi sarja odottelisi laittamista paikoilleen joka kotiutui Nettilamppu.fi verkkokaupasta hiljattain. Itselläni oli tähän itseasiassa jo aivan loistava idea, mutta empäs ollut ihan loppuun asti miettinyt, joten josko tässä lomalla kehittelisin jotain uutta ideaa :) 

Lomalle ei ole sen suurempia suunnitelmia, mutta mennään päivä kerrallaan ja ladataan akkuja mukavien touhujen ja yhdessä olon kera. Pieniä päivä retkiä on suunnitteilla säiden mukaan, ja tuntuukin, että mahtaako taas kaikkea ehtiä toteuttaa! Myös kotona on järjestely ja sisustelu puuhia, joten uskonkin, että tämä loma on kohtuu nopeasti taputeltu. Kuitenkin nyt on aika nauttia, onhan loma vasta alkanut :) 

Mukavaa lomaa sinulle jos vielä lomailet ja tsemppiä arkeen jos se tällä viikolla koettaa! Valosarja yhteistyössä: Nettilamppu.fi

2 kommenttia:

  1. Ihania lomatunnelmia ja suunnitelmia siellä. Kivaa loman jatkoa! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jenni! <3 Mukavaa lomaa myös sinne! :) <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...