tiistai 4. lokakuuta 2022

Se tavallinen arki

 


Iloista lokakuuta myös tänne blogin puolelle! 

Vuoden ihanin kuukausi on täällä! Lokakuu on ollut itselle jo monen monta vuotta oma lempparini vuodesta. Tässä kuussa yhdistyy niin moni ihana asia josta pidän: kirpsakat ( aurinkoiset ) syysaamut, kynttilät, r u s k a , lämpimämmät vaatteet ja mekot, syysloma, hiljalleen joulun tunnelmointi, torkkupeitot, raikas ilma, tumput ja pipot, luonto kauneimmillaan... voi, tätä listaa voisi jatkaa ja jatkaa! 

Samaistuuko muut tähän? Mitä sinä lisäisit listalle? 

Syysloma tosiaan lähenee täällä ja edessä olisi vain muutama työpäivä ennen kymmenen päivän syyslomaa! :) Ei lainkaan hassumpi aika siis! 

 Aloin kuitenkin eilen miettiä  vapaapäivällä lounasta laittaessani, että kuinka mukavaa se arki kuitenkin on. Kun arki rullaa omalla mukavalla painollaan on arjessa niin paljon mukavia ja onnellisia asioita. Teekuppi illalla iltavuoron jälkeen ja jakso lemppari sarjaa yhdessä  katsoen sohvalla on mm. niin tärkeä hetki arjessa. Tai reipas pirteä lenkki raikkaassa ilmassa lehtien leijaillessa samalla, tälläkin on suuri merkitys arjessa. Ihan vaan kotoilu ja kotipuuhatkin ovat myös uuden kodin myötä myös saaneet entistä tärkeämmän merkityksen. Eikä unohdeta ihania hetkiä kehräävien kissojemme kanssa, kuinka rentouttavaa onkaan silitellä karvatassuja ja saada pusuja heiltä työpäivän jälkeen! 

Arjessa on siis monta todella tärkeää ja ihanaa asiaa. Ihan joka päivä. Sanonta: "joka päivä ei ole hyvä päivä, mutta jokaisessa päivässä on jotain hyvää" pitää mielestäni aika hyvin paikkaansa. Tämän lauseen voimalla usein menenkin eteenpäin. 

Näiden ajatusten voimin toivottelen nyt iloista päivää sinulle! P.S. Kuvat eiliseltä ihan tavalliselta arkivapaapäivältäni. Ihanaa kasvissosekeittoa josta unohtui raejuusto ja hyvä croisanti kaveriksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...