keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Syksyn sävyjä kattauksessa

 Voi kuinka kauniita syksyisiä päiviä tässä on saanut ihastella! Josko niitä syksyisiä sadepäiviäkin vastapainoksi, mutta tänne kelpaa molemmat. Nautin ehdottomasti molemmista. 

Ruska on nyt kauneimmillaan, ja tämä on juuri se aika kun haluaisin pysäyttää kellot ja nauttia vaan ihan todenlailla vielä enemmän juuri tästä ajasta. Lopulta kuitenkin tämä ihan kaunein ruska menee niin harmittavan nopeasti ohitse. 

Onneksi nyt on kuitenkin syysloma, ja nyt on aikaa nauttia ja ihastella tätä kaikkea! Toivotaan ettei kellotkaan nyt juoksisi ihan niin nopeasti kun yleensä ;) 

Itse olen "harjoitellut" tätä lomaa jo pari päivää plus muutama vapaa sitä ennen, ja tänään vihdoin meillä alkaa muutaman päivän yhteinen loma! Kirjoitan ehkä joka vuosi, mutta myös nyt: p a r a s ja tärkein aika itselleni vuodesta juuri tämä syysloma <3 

Lähdin loppuviikosta metsäretkelle hieman hakemaan syksyä kotiin ja vaikka oli ajatuksissa palata hieman erilaisten oksien kanssa, niin maljakkoon löytyi aivan hurmaavat pieni lehtiset niin kauniin ruskan väriset oksat. Nyt täytyy myöntää, että en yhtään tiedä mitkä oksat ovat kyseessä, mutta oli niin tai näin, ovat ne olleet aivan ihanat syksyn ilahduttajat kotona maljakossa! 

Oksat ovat myös pysyneet äärettömän hyvinä, vasta nyt alkaa muutama lehti pudota. Eli tässä kun nyt on luvattu kauniita ja aurinkoisia päiviä jälleen, niin taitaa olla uusi metsäretki tiedossa! 

Viime päivinä onkin vieraita käynyt, joten olen päässyt lempipuuhaani useamman kerran ja olen päässyt kattamaan pöytää syksyn sävyin. Täytyy sanoa, että olen kyllä ollut ihan innoissani näistä kattauksista! Tässäkin loppujen lopuksi on menty itselle jo kohtuu tutulla ajatuksella: vähemmän on enemmän. 

Itselläni oli muuten myös suuri into rakennella erän syksyinen kynttilä asetelma, mutta suuresta innosta huolimatta se on jäänyt ajatuksen asteelle. Siihenkin kävin innoissani keräämässä metsästä aarteita, mutta... voihan se toki vieläkin valmistua, koskaan ei voi sanoa ei koskaan. 

Tälläisillä ajatuksilla kohti tätä kaunista syyslomapäivää! :) 

Kaunista syyspäivää kaikille! 2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...