keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Syyslomalla

 


Terveisiä syyslomalta!

Täällä lomaillaan jo toista viikkoa. Joo-o! Koska syksy <3 ( ei liene yllätys ) on lemppariaikaani vuodesta, halusin tähän aikaan nyt käyttää reippaasti lomapäiviä koska niitä oli niin hyvin jäljellä. 

Miehen kanssa saatiin lomailla yhdessä neljä päivää ja kovin odotettu olikin tuo yhteinen lomapätkä tässä oman lomani välissä. 

Onneksi on saatu nauttia vielä kauniista ruskasta, joka tänä vuonna tuntuukin poikkeuksellisen voimakkaalta! Kyllä on tullut ihasteltua ja huokailtua useamman kerran kuinka kaunista tuolla ulkona nyt oikeasti onkaan! Mitäs tässä lomalla on sitten ehditty touhuilla?

- ulkoilla ja retkeillä paljon

- leipoa omppuherkkuja

- katsoa lempparisarjoja

- valokuvata kaunista syksyä

- käydä vanhoilla kotikulmilla ja ihanilla synttäreillä

- saatu vieraita

- käyty pitkästä aikaa Heurekassa

- nautittu syksyn tunnelmasta

- siivottu urakalla varastoa

- oltu ulkona karvatassujen kanssa kovasti

- koetettu uutta gluteenitonta sämpyläreseptiä ( yksi lomaperinne! ) 

- käyty keräämässä syksyn oksia kotiinUnohtuipa tuosta listasta muuten, että lomalla on tullut myös nukuttua oikeasti tosi hyvin! Aika oleellinen ja näin iän myötä arvostettavakin asia. Lomalla on ollut kovasti virtaa ja paljon on saatu aikaiseksi kaikenlaista. Ollut ihan huippu kiva touhuilla hyvien yöunien päälle. 

Lomalle on mahtunut myös monenlaista säätä, ja sen mukaan on touhuja ja suunnitelmia tehty. Onneksi mukaan mahtui myös useampi kaunis aurinkoinen päivä jotka mahdollistivat retkeilyn. Hieman harmaammassa ja pienessä sateessa on sitten sen sijaan ollut kiva tehdä yhteisiä pyörä/juoksu lenkkejä.

Ollaampa muuten mietittty useampi kerta kuinkahan pitkälle varsinkin tuo meidän toinen super innokkaaksi ulkoilijaksi muotoutunut karvatassu haluaa ulkoilla. Syksyä kohden kun ulkoilu into on vaan kasvanut ja ulkona on tullut oltua neidin kanssa myös jos sun missä ilmassa! :D

Tälläisiä syyskuulumisia täällä tällä erää! Vielä muutama lomapäivä edessä ja sitten arki kutsuu. 

Lomaillaanko siellä? 


Ihanaa syysviikon jatkoa! :) 


2 kommenttia:

  1. Voi luoja miten suloisia kuvia! Mukavalta lomalta kuulostaa siellä. 😊 Täällä ei lomailla varsinaisesti, mutta osa-aikatyössä sitä omaa aikaa kyllä piisaa, ja olen siitä hyvin innoissani! 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos paljon, kuinka ihanasti sanottu :) Loma oli kyllä mukava ja se tärkein aika vuodesta itselle lomailla. :) Itsekin 80% tekevänä voin yhtyä sanoihisi! Mukavaa alkanutta marraskuuta! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...