tiistai 14. helmikuuta 2023

Geisha laskiaispullat + ystävänpäivä

 


IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE SINNE RUUDUN TOISELLE PUOLELLE! <3

Postaus tahti on meinannut tahmean alkuvuoden vuoksi olla hieman hidas, mutta täällä ollaan ja kirjoitellaan aina kuin suinkin ruudun eteen ehtii kunnolla. Ja tänään onkin todella oiva päivä kirjoitella, koska tänään on helmikuun yksi tärkeä päivä, vaikka niin myös tänäkin vuonna haluan itse muistuttaa, että ystävänpäivä on joka päivä. Ne pienet ystävälliset eleet ihan arjen keskellä on niitä tärkeimpiä ja lopulta myös niitä merkityksellisempiä. Parhaimmassa tapauksessa hymyllä tai ystävällisillä sanoilla voit pelastaa jonkun toisen huonon päivän! :) 

Haluan itse jakaa tähän yhden ystävällisen hetken viime viikolta jonka koin, ja jolla on ollut merkitystä. 

Kävin luovuttamassa verta viime viikolla ja olin odottanut tätä päivää todella paljon. Itselläni nimittäin jäi yksi kerta loppuvuodesta välistä, koska muutamaa viikkoa aikaisemmin olin sairastanut kovan k*ronan, ja tilanteen vuoksi katsottiin parhaimmaksi, että väli olisi täten pidempi ennen kuin luovutan seuraavan kerran. Pääsin tosiaan sitten viime viikolla vihdoin luovuttamaan verta ja vaikka pääsääntöisesti aina Veripalvelussa saa hyvää palvelua, niin tällä kertaa koin saaneeni ihan super hyvää palvelua ja oikeasti niin aitoa ja ystävällistä välittämistä. Koko luovutus hetki aina ilmottautumisesta loppuun saakka oli erittäin lämmin henkinen <3 Aivan ihanaa, että asiakaspalvelusta löytyy myös tälläisiä helmiä joukosta! 

Onko sinulla hiljattain ollut tälläisiä erityisiä mieleen jääneitä ystävällisiä hetkiä? :) 

Ystävänpäivään toki kuuluu ( usein ) myös herkuttelu ja koska elellään kuitenkin keskitalvea, niin talvipullat ( laskiaispullat! ) ovat aika oiva vaihtoehto tähän sydämelliseen päivään. Viime vuonna kokeilin tehdä itse Pätkis laskiaispullia ( klick, ) ja tänä vuonna mennään muuten samalla ohjeella, mutta Pätkis vaihtui mihinkäs muuhunkaan kuin Geishaan joka on ehdottomasti yksi lemppari suklaista!

Oikaisin pullien kanssa ja kaupan pakastepullat toimivat aivan todella loistavasti tässä tarkoituksessa. Väliin vatkasin kermaa, sekoitin joukkoon maitorahkaa, hieman vaniljarahkaa sekä Geishan palasia. Tämä herkku todellakin toimii loistavasti, kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jos Geisha ei maistu, niin lemppari suklaata vaan palasiksi ja herkuttelemaan! :) 

Täällä vietetään muuten parhaillaan talvilomaa. Kuinka mahtavaa, että loppuviikosta lunta satoi eteläänkin, edes jälleen sen verran että voi talveksi kutsua. Mielelläni voisin nyt vielä ottaa ihan sen kunnon talvenkin, koska kaksi viime talvea ovat olleet kyllä niin unelmia. Nyt talvesta vielä voisi nauttia, toisin sitten kun jo oikeasti odottaa kevättä... 2 kommenttia:

 1. Jestas, magnolia 😍 ja hyvän näköset pullat!! 😋
  Oon samaa mieltä ystävien kanssa yhteydenpidosta. Surku on, jos se jää vain yhteen päivään vuodessa!
  Oikeastaan mulla on ollu uudessa työssä yksi tuollainen ihana ystävällinen tilanne. ❤️ Usko ihmisiin on voimissaan! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magnoliaa on ollut todella hyvin tänä talvena saatavilla ja useampi oksa kimppu onkin kotiutunut :) Ja pullat kyllä todellakin maistu, nams! :)
   Kyllä, ehdottomasti on niin, että ystävänpäivä on joka päivä ja pieniä hyviä tekoja ei ole koskaan liikaa :)
   Mukava kuulla, että olet uudessa työssä kokenut mieleenjäävän ja mukavan tilanteen <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...