maanantai 20. helmikuuta 2023

Huippu tori.fi löytö x 2

 


En voi todellakaan sanoa, että olisin koskaan ollut mikään huippu aarteiden löytäjä kirpputoreilta tai vaikkapa torista. Itse kyllä tulee myytyä paljon, nykyään lähinnä torin kautta, mutta löytöjä harvemmin sitten sieltäkään itse tulee tehtyä. Muutamista mielenkiintoisista tuotteista itselläni on siellä hakuvahdit, joka on muuten loistava ominaisuus nykyään, ettei kokoajan tarvitse olla selaamassa ja kenties pettymässä, että taas meni sivusuun. Nyt on mahdollista saada puhelimeen heti ilmoitus kun hakuvahti on löytänyt tuotteen! Näppärää! 

Hakuvahti itselläni on myös ollut // on sellaisista hyvin pitkään haaveissa olleista tuotteista joita ei niin vain ole saatavilla joten josko joskus sattuisi kohdalle hyvällä tuurilla. 

Ja tiedättekö, tänä vuonna on onnistanut jo kahdesti tuon hakuvahdin ansiosta! Voin sanoa, että on kyllä hymy ollut herkässä! Ja mitä sieltä sitten onkaan löytynyt?! Viime viikon löytö oli yllä näkyvissä kuvissa oleva Marimekon Hehkuva lyhty. Olen useammassa Marimekon liikkeessä nähnyt ko. lyhdyn useamman kerran, ja ajatellut että se on myymälä rekvisiittaa. Olen nimittäin todella paljon aina tykännyt tästä lyhdystä. 

Tässä kuitenkin jokin aika sitten päätin asiaa tiedustella ja kysyin lyhdyn nimeä sekä onko näitä mahdollisesti kuitenkin myynnissä. Sain vastauksen, että ei ole enää myynnissä, ilmeisesti joskus on siis ollut ja tuon nimen. 

Olen googletellut ja huokaillen loppujen lopuksi kohtuu harvoissa kuvissa ihastellut lyhtyä. Sitten tosiaan keksin laittaa toriin hakuvahdin ja siellä lyhty odotteli. Lyhty oli itseasiassa jo pidemmän aikaa myynnissä, mutta en raaskinut millään ostaa sitä. Jossakin kohtaa kun se nuukuus tulee :D Mutta sitten loman alkajaisiksi päätin, että nyt loppu ihastelut ja tiedustelin lisätietoja lyhdystä ja onnistuisiko postitus mm. Sain vastaukseksi, että lyhty on aivan uusi ja käyttämätön ja postitus onnistuu. Siinä vaiheessa täytyy sanoa, että en meinannut pysyä housuissani! 

Lyhtyä odottelin kun kuuta nousevaa ja nyt se on vihdoin kotona! Ihan lopullista paikkaansa se vielä hakee, mutta ilahduttaa tällä hetkellä työhuoneessa vaalean saaristolais arkun päällä :) Toinen ihan huippu tori löytö alkuvuodelta on sensijaan Tapio Anttilan Mixrack (sohva)pöytä. Tälle pöydällehän on itseasiassa tarinansa parin vuoden taakse, aikaan jolloin odottelimme muuttoa malttamattomasti. Ostettiin pöytä uutta kotia silmällä pitäen, mutta kohdalle sattui maanantai kappale ja tuote oli pakko palauttaa. Lopulta todettiin, että eipä pöydälle olisi kuitenkaan ihan sellaista kunnon paikkaa ollut, joten emme ottaneet tilalle uutta. 

Pöytä on jäänyt kuitenkin vahvasti elämään mieleeni, ja aina kun näen jossain kuvassa esimerkiksi kyseisen pöydän, niin mietin, että eiköhän sille joku paikka kuitenkin olisi meilläkin. 

Noh, kuten tuota lyhtyä, niin myöskään tätä pöytää ei ole enää saatavilla. Joten hakuvahti toriin, ja odottelemaan, josko joskus osuisi kohdalle...

Olimme yksi sunnuntai ravintolassa syömässä ja siinä ruokaa odotellessa hakuvahti sitten kilahti, en ollut uskoa silmiä kun katsoin hintaa ja myyjä kertoi pöydän olevan uudenveroinen kaiken lisäksi. Tässäkin myös postitus onnistui, joten kaupat syntyivät sillä seisomalla :D

Tämä onkin lyhyen ajan sisällä ehtinyt olemaan jo monessakin paikkaa kotona, joten kyllä sille paikkoja on, ja kivahan se on siirrellä ja tarpeen mukaan käyttää siellä missä tarve on! Nyt voi siis vetää raksit kahden p i t k ä aikaisen haaveen päälle! Ja molemmat ovat ajattomia, ja uskoisin todella, että jaksan näitä ihastella hyvinkin pitkään. Tämä oli myös itselleni oiva muistutus, että koskaan ei saa luovuttaa. Ja kuten mieheni sanoi, että hyvää kärsivällisyyden kasvatusta myös, että kaikki ei ole heti saatavilla tai tapahdu heti :D

Loppuun vielä mainitsen, että tehtiin lomalla jopa kierros kirppiksellä ( todella harvinaista nykyään ) ja sekin kierros kannatti. Nimittäin mieheni bongasi sieltä myös yhden itselläni pitkään etsinnässä olleen aarteen, joten tähän palaan sitten vielä erikseen! :) 

Tämä toivottelisi nyt mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lomalaisille sekä kaikille muillekin! :) Täällä on vielä itsellä muutama lomapäivä jäljellä, yhteinen loma loppui eilen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...