lauantai 25. helmikuuta 2023

Fazer x Novita karkkiraita Geisha

 


Niin paljon kun haluaisinkin, niin en vieläkään "osaa" kutoa tai virkata. Tai siis, varmasti jokainen osaa, kun haluaa toimeen ryhtyä tosissaan, mutta itselläni ei kuitenkaan ole kärsivällisyys riittänyt tähän hommaan viime vuosina. Ajatuksena kutominen tai virkkaaminen esim. iltaisin tv:n äärellä kuulostaa todella mukavalta, mutta... ehkä se ei sitten lopulta kuitenkaan ole oma juttuni. 

Ajatus sohvan vieressä olevasta lankakoristakin on todella mieluisa! Näin sisustajan näkökulmasta katsottuna. Ja uskoisin, että tämän ajatuksen kanssani jakaa meidän karvatassutkin :)

Onnea on kuitenkin äiti joka rakastaa kutoa ja virkata ja jolla on taito hyppysissä. Joten, aina kun silmiini osuu jokin ihastuttava lanka, niin kiikutan sen äidille ja tarpeen mukaan langasta on syntynyt villasukat tai tumput. 

Viime vuosina olen ihastunut virkattuihin tumppuihin enemmän kun kudottuihin, ja niitä olenkin äidiltä sitten pyytänyt. 

Instan puolella on vilahtanut niin ihania kuvia Novitan uusista langoista sekä niistä tehdyistä tuotteista yhteistyössä Fazerin kanssa, joten kyllä sitä oli itsekin kipitettävä tämän myötä lanka osastolle. Ja koska Geisha on yksi lempparisuklaa, niin valinta oli helppo minkä langan sieltä valitsin. 

Geisha lankaa olisi muuten myös todella kauniin sävyisenä vaaleanpunaisena, ja se onkin hieman korvan takana hautumassa. 

Kirjavasta Geisha langasta syntyi tällä kertaa virkatut tumput, ja voi että ne on kyllä mieluisat. Tumput tulivat sopivasti valmiiksi muuten kun talvi nyt todellakin tuli uudestaan, joten pääsivät heti kunnolla käyttöön! 

Jos haluat kurkata mitä kaikkia ihania lankoja tästä Novita x Fazer yhteistyöstä löytyy, pääset sinne tästä näppärästi. Ja tämä on ihan oma vinkkaus vain, ei yhteistyö :) 

Jos puikot tai virkkuukoukku pysyy hyppysissä niin nyt vaan neulomaan ihania juttuja! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...